Rhodos - Afandou Inapoi
Oferte Afandou
Afandou este unul dintre cele mai vechi sate de pe insula Rodos,ideal pentru vacante.Localitatea a luat nastere intr-o perioada cand piratii,din dorinta de a depasi insulele din Marea Mediterana,se ascundeau in acest loc deoarece in acele vremuri nu putea fi vazut de la mare.

Acesta este construit în scobitura naturala a trei dealuri,în scopul de a fi invizibil (din greaca "afando",inseamna "ascuns") și,astfel,protejat de raidurile piratilor.

De-a lungul plajei din sat,există un teren de golf modern (cu 18 gauri),care este unul dintre cele mai bune din Grecia și faimos în întreaga lume,pentru că a fost conceput de către cunoscutul arhitect Donald Harradine,care a proiectat,de asemenea,un foarte mare număr de terenuri de golf din Europa.

Vizitatorii pot vedea chiar monumente și morminte antice, peste tot.Și,de asemenea,biserici, cum ar fi cea a Maicii Domnului și Maicii Domnului a lui Katholiki cu picturi murale uimitoare,datând din secolul al 17-lea.Mai ales dacă se întâmplă să fiti aici în luna august,veți experimenta o mare sărbătoare a bisericii.

Acest sat este,de asemenea,renumit despre plaja organizată mare (5 km),cu ape curate si pietricele de cristal.Aici nu aveți nevoie să vă faceți griji dacă plaja este aglomerată sau daca vă veti pune prosopul aproape de altcineva,pentru că există un loc pentru oricine.Sport,cum ar fi windsurfing sunt disponibile pentru toți vizitatorii.La sfârșitul acestei plaje incepe o alta plajă numit Traganou (dar numai o mică parte din aceasta plaja este organizat).

Pe partea stângă a plajei Traganou sunt multe pesteri pe care iubitorii de aventură le pot explora.La doar 7 km de Traganou, puteți face o plimbare pe Seven Springs.Este o locație excelentă,cu o mulțime de pini.Zona are un lac format din șapte izvoare.Sfat:adu un sacou cu tine,pentru că aici,temperatura este scăzută.

Dacă tot ce ai nevoie este distractia,vizitați centrul aglomerat din Afandou.Imbracati-va ocazional,și restaurante (trebuie să gustati din Pitaroudia-chiftelutele cu naut),cafenele și baruri,piețe de vechituri și magazine,sunt în așteptare pentru tine!

Nu uitați să mergeți la expoziția de covoare lucrate manual,poate că veți descoperi aici ceva care vă place.Localnicii spun că unele dintre covoare sunt magice!

Citeşte mai mult

Rezervari