Heraklion - Agios Nikolaos Inapoi
Oferte Agios Nikolaos
Agios Nikolaos este un oraş-port în insula grecească Creta în estul capitalei Heraklion,şi la vest de oraşul Sitia,la Marea Mediterană.Agios Nikolaos inseamna Sfantul Nicolae,patronul marinarilor.Le fel ca si Chania,Agios Nikolaos este un alt oras-port-statiune superb.

Ceea ce il face deosebit este portul sau pitoresc unde poti observa pe viu miscarea si activitatea pescarilor ce pleaca si sosesc din larg cu peste,este construit in jurul unui lac care este conectat de mare printr-un scurt canal.

Sunt numeroase taverne pe malul lacului unde poti lua o masa regeasca si autentica.Orasul are si o plaja superba numita Kitroplatia situata aproape de centru.

Atmosfera este cosmopolita din aprilie pana in octombrie de miile de turisti.Agios Nikolaos este accesibil de pe continent şi din întreaga Europă prin aeroportul Nikos Kazantzakis din Heraklion,iar multe feriboturi ofera zilnic curse din Portul Heraklion.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari