Costa Blanca - Albir Inapoi
Oferte Albir
Aflata la cca 10 km de Benidorm,micuta statiune se remarca printr-un caracter si farmec cu totul aparte.De dimensiuni mai mici,este intima,placuta,linistita dar dezvoltata ca infrastructura pentru turism-exista restaurante,cateva pub-uri,cafenele,magazine.

Se deosebeste ca arhitectura de „surorile”sale Calpe si Benidorm,statiunea fiind dezvoltata pe orizontala si nu pe verticala.Plaja este cu pietricele si este marginita de o frumoasa promenada cu palmieri.Albir este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Albir.

Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Albir cu servicii minime pana la resorturi de lux din Albir cu posibilitati variate de entertainment.

Hotelurile din Albir dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii:camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani,topogane,locuri de joaca,cluburi pentru copii,animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici.

Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Albir pot gasi cluburi,discoteci,pub-uri,terase,aquapark-uri,sporturi acvatice.Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous,se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Albir unde pot gasi liniste si destindere.

Sezonul estival litoral Albir incepe din mai si se termina in septembrie-octombrie,in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari