Destinatii - America Nord si Centrala Inapoi
Oferte America Nord si Centrala
America de Nord cuprinde Canada Statele Unite ale Americii si Mexic,cat si Groenlanda Insulele Caraibe si istmul ingust al Americii Centrale ce face legatura dintre continent si America de Sud.America Centrala prezinta o diversitate mult mai mare decat orice zona de dimensiuni similare de pe planeta.Tarile Americii Centrale raman la fel de misterioase chiar si dupa vizitarea lor face calatoria mai plina de satisfactii.America de Nord este al treilea cel mai mare continent al lumii, dupa Asia si Africa,ocupand o suprafata totala de peste 24 milioane kmp.Este situat in emisfera nordica,intre Oceanul Arctic la nord,Atlantic la est si Pacific la vest,in partea de sud fiind marginit de Marea Caraibelor si continentul sud-american.
America de Nord prezinta doua lanturi muntoase:Muntii Stancosi si Apalasi in vest si est,intre acestea intinzandu-se mari campii fertile brazdate de fluviul Mississippi.
Minunati-va la maretia Muntilor Stancosi si cascada Niagara, bucurati-va de partiile de schi sau traseele de mountain-bike sau explorati culturile primilor sai locuitori.
Alte atractii sunt Marile Lacuri,cascada Niagara, dar si una dintre minunile lumii,Marele Canion. Salba de insule caraibiene face din aceasta zona una dintre cele mai frecventate din lume.
America de Nord este un continent al carui diversitate nelimitata de activitati si atractii va permit sa calibrati itinerariul la orice nivel de aventura pe care o alegeti.
Aventurati-va intr-o drumetie prin pusta canadiana sau organizati cu prietenii o calatorie de-a lungul legendarului druma Route 66 sau explorati siteurile antice mayase si ruinele aztece din Mexic.
Oricare ar fi modelul perfect de concediu pentru tine,America de Nord ofera un caleidoscop de culturi, bucatarii,peisaje,istorie si aventuri.
Canada detine unele dintre cele mai mari minuni naturale si cele mai incitante orase multiculturale,insa densitatea scazuta a populatiei gasita acolo,va da senzatia ca tot ce gasiti le apartine in exclusivitate canadienilor.
Canada din zilele noastre este o combinatie placuta intre natural si modern, intre traditional si artificial, pastrand insa diversitatea naturii,asa cum a fost prezenta,de la inceputurile timpului.
America de Nord,trei state diferite, unite de aceeasi mandrie si marinimie sufleteasca, lucruri care asigura vizitatorii se vor simti la fel de bineveniti ca si cand ar face parte dintr-o mare familie.
O destinatie fascinanta pentru orice turist, datorita pitorestilor obiective mexicane, a insulelor caraibiene.
Mexicul,care,pe langa plaje superbe, ofera si vestigii ale civilizatiei anterioare venirii spaniolilor.
Mexic pulseaza intr-o energie proprie doar lui, de la muzica mariachi la cultura impresionanta,petrecerile fara sfarsit pentru a celebra viata sau moartea, in aceeasi masura.
Explorati padurile aburinde ale peninsulei Yucatan sau pedalati pe biciclete printre peretii canionului Copper, navigati printre marile cetacee din Baja sau pierdeti-va in plajele si multimile bronzate din Cancun.
Veti realiza de ce Mexicul este pe locul 7,ca si popularitate, dintre toate destinatiile lumii.Mexic rămâne o individualitate absolută. Muzica ce umple pieţele în timpul serilor, clădirile ce le înconjoară, chiar şi mirosurile emanate din cărucioarele de tacos, toate te fac să înţelegi, fără discuţie, de locul în care te afli.
Puterea identităţii culturale mexicane este mai izbitoare dacă traversaţi graniţa spre Statele Unite,acolo unde nelipsiţii vânzători de îngheţată îşi fac apariţia de nicăieri iar ritmul vieţii se încetineşte simţitor.
Cu reputaţia sa artistică, culturală sau culinară, capitala Ciudad de Mexico atrage mai mult de 12 milioane de vizitatori în fiecare an.
Oraşul se bucură de un stil de viaţă diversificat şi o cultură pe măsură, cu multe de descoperit în interiorul clădirilor sale istorice, muzee, pieţele şi galeriile de artă. Este gazda hotelurilor de clasă mondială, a facilităţilor de afaceri şi de convenţii, restaurantelor şi locurilor de desfăşurare a performanţelor artistice tradiţionale.
Între obictivele turistice notabile putem menţiona cartierele coloniale San Ángel şi Coyoacán şi zona arheologică învecinată, de la Xochimilco.
Capitala Mexicului se mândreşte cu un calendar încărcat pe toată perioada anului, de la dansuri,muzica,festivaluri de film şi expoziţii la prezentări de artă şi un district de shopping încântător.
Sudul Statelor Unite este uscat, calduros si desertic,ceea ce nu i-a impiedicat pe americani sa construiasca o oaza de distractie care este Las Vegas. Los Angeles, New York, Chicago, New Orleans,Washington, Pittsburgh ori Hollywood sunt doar cateva orase in care s-a scris istorie de toate felurile, de la politica sau arta, pana la sport sau stiinta. Aventura este prezenta in toate stilurile posibile:distractiva,usoara, accidentala,provocatoare,surprinzatoare ce va ramane in amintirea voastra ani de zile.
Plajele cu nisip alb si fin si recifele se invecineaza cu orasele si uneori gri,in timp ce nu departe culmile muntoase se inalta printre nori.Haciendele spaniole din orasele coloniale se aliniaza pe stradutele pietruite din secolul al XVI-lea sub privirile amenintatoare a vulcanilor.
Plimbati-va prin jungla pentru a gasi piramidele maya care dateaza de un mileniu.Cea mai interesanta parte a Americii Centrale vor fi oamenii pe care ii veti intalni.
Treci de la o tara la alta,sa fiti martorul traiului modern tipic maya care nu s-a schimbat mult de-a lungul secolelor sau sa vizitati un sat Garífuna pentru a experimenta cultura afro-cariba.
America Centrala:Guatemala,Belize,El Salvador,Honduras,Nicaragua,Costa Rica,Panama si, parti din sudul Mexicului-este mult diferita fata de vecinii lor americani mai mari si mai cunoscuti.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari