Heraklion - Ammoudara Inapoi
Oferte Ammoudara
Amoudara este o staţiune populară din Creta,situata la 5 km de capitala Heraklion,pe coasta de nord a prefecturii Heraklion.Situata in marginea mai liniştită a statiunii turistice.Este un golf,cu o plaja lunga de 5 kilometri,situat in sudul orasului Agios Nikolaos, pe drumul spre Ierapetra.Apa marii este cristalina,iar zona este ferita de vanturile meltemia.

Ammoudara este una dintre cele mai aglomerate plaje din Lassithi intrucat este foarte biine organizata turistic,cu sezlonguri,umbrele de soare,taverne traditionale si foarte multe posibilitati de cazare.

Plajele locale sunt frumoase şi accesibile si reprezinta o destinaţie turistică foarte populară,care încă mai păstrează caracterul de staţiune liniştită.Multi vizitatori aleg această destinaţie, deoarece este o locaţie convenabilă pentru a explora atracţiile din capitala Cretei,Heraklion.Amoudara oferă o plaja de nisip frumoasa,lunga si lata,care nu este de obicei aglomerata in timpul verii.

Deoarece există des valuri mari şi vânturi puternice,este un loc favorit pentru cei ce iubesc sa faca surfing,kitesurfing şi windsurfing.Este o statiune cu multe taverne,cluburi de noapte şi chiar magazine de unde puteti face cumpărături.

Puteţi găsi aici,de asemenea,un mare centru comercial de branduri de renume.Cluburile de noapte ofera un program bogat până la primele ore ale diminetii.

Citeşte mai mult

Rezervari