Heraklion - Analipsi Inapoi
Oferte Analipsi
Analipsi este un sat de coastă cu 1000 de rezidenţi permanenţi,situat la 20 km de orasul Heraklion si la numai 5 minute vest de portul Hersonissos,după Gouves şi înainte de Anissaras.În trecut,în timpul perioadei de ocupatie turca,regiunea a fost numita"Svourou Metohi"şi a fost locuita de turci,a căror ocupaţie era creşterea animalelor şi agricultura.

Mai târziu,în "Metoxi",locuitorii din Platoul Lasithi au venit in regiune pentru muncă si pentru stocurile agricole.În ultimele decenii,satul a fost suficient de dezvoltat şi a fost ridicată o staţiune turistică importantă,care combină peisaje uimitoare şi plaje magnifice cu ospitalitatea locuitorilor şi standardelor ridicate ale infrastructuri şi serviciilor turistice.

Demn de menţionat că pentru curăţenie şi servicii a fost dat în Analipsi steagul albastru.Locuitorii din sat sunt foarte activi şi gazduiesc diverse evenimente culturale întregul an.

De Ziua Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos,40 de zile după Paşti,acest eveniment este sărbătorit intr-o nota speciala.Desigur,celebrarea este urmată de o sărbătoare cu muzică tradiţionala cretana.

Citeşte mai mult

Rezervari