Heraklion - Anissaras Inapoi
Oferte Anissaras
Anissaras este localizata la 24 km est de Heraklion si 1 km vest de Hersonissos.Nu este nici un sat nici un oras-este un loc,o zona aflata in suburbia orasului Hersonissos.Daca Hersonissos este locul ideal pentru o vacanta activa,Anissaras asigura un sejur linistit in frumoasele hoteluri de lux.

Din acest motiv,cei mai multi turisti aleg sa se cazeze in Anissaras si sa viziteze cealalta statiune cand vor sa se distreze,diferenta intre cele doua este de la cer la pamant.

Anissaras este de obicei prezentata ca locatia de lux de langa Hersonissos.Este o statiune preferata de 2 tipuri de turisti:cei ce cauta luxul,sau cei ce cauta linistea,dar doresc sa fie aproape de un loc plin de viata,unde sa se poata distra (Hersonissos).

Nu exista baruri sau viata de noapte in Anissaras,cu exceptia celor puse la dispozitie de hoteluri.Exista totusi cateva magazine,minimarketuri,cateva taverne si birouri rent a car.

Majortitatea hotelurilor ofera servicii all inclusive,astfel incat turistii au totul al dispozitie.Sunt turisti care prefera sa nu paraseasca hotelul pe toata durata sejurului,alti insa,care doresc o vacanta mai activa, gasesc totul in Hersonissos.

Nu uitati,Hersonissos este orasul cu cele mai bune cluburi de noapte din toata Creta!Plaja naturala este in general stancoasa,dar exista si cateva plaje artificiale,cu nisip.Pe plaje veti gasi sezlonguri si umbrele,snack baruri si cafenele.De asemenea,exista posibilitatea de a practica mai multe sporturi acvatice,inclusiv scuba diving si snorkeling.

Citeşte mai mult

Rezervari