Antalya - Antalya Oras Inapoi
Oferte Antalya Oras
Antalya este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean al Turciei si ofera oportunitati nenumarate de petrecere a vacantei.Este un oras atractiv si pitoresc,cu bulevarde captusite cu palmier,strazi inguste si intortocheate,cu hoteluri luxoase si servicii ireprosabile.

Printre atractiile orasului se numara portul turistic foarte atractiv,cartierul vechi dar fermecator,Kaleici si plaje incantatoare.

Antalya a devenit un refugiu de vara pentru multi calatori in cautarea naturii,culturii si istoriei.Antalia este capitala regiunii mediteraneene,cu 1,5 milioane locuitori si mai mult de 300 zile insorite pe an,la distanta de o ora si 30 minute cu masina de muntii Toros.

De asemenea,este si un nod de transport major pentru regiune, cu legaturi bune de la Istanbul,Ankara,Alanya,Side,Kemer si Capadocia.
Orasul port garanteaza soare pe tot parcursul verii, acest fiind unul dintre motivele pentru care Antalya atrage 30% din turistii straini care viziteaza Turcia.
Cu o multime de lucruri de vazut si vizitat,aici este ceva interesant pentru toata lumea.Familiile care sunt in cautarea relaxarii vor gasi complexuri cu plaje curate si cluburi de joaca pentru copii.

Cei interesati de istorie se pot bucura de numeroasele sit-uri arheologice sau pe un tur al Antalyei.
Cei sportivi,in cautarea de activitati sportive si aventura vor coplesiti de o gama larga de activitati sportive si nautice.Antalya este un punct de atractie turistica si pentru cei care prefera turismul wellness,hotelierii fiind sustinuti de un program special pentru dezvoltarea acestui segment.
Multe hoteluri Antalya, restaurante, magazine si discoteci s-au deschis in trecutul recent pentru a raspunde la cererea turistica internationala.
Hotelurile sunt din ce in ce mai dezvoltate din punct de vedere al infrastructurii si serviciilor.
Ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber printre care amintim:sporturi nautice, spectacole si activitati pentru copii si nu numai,aqua park-uri, telenuri de sport,cinema-uri, servicii exclusiviste.
Cei care sunt in cautarea sportului chiar si in vacanta nu vor fi dezamagiti in Antalya,deoarece exista o serie de activitati in aer liber.
Fiind situata strategic la poalele Muntilor Taurus aceasta este gazda la numeroase evenimente sportive pe tot parcursul anului,cum ar fi volei pe plaja, triathlon sau canotaj.Combinand istoria si cultura,Antalya este de drept numita capitala turismului din Turcia.
Orasul a fost transformat intr-un centru cultural si turistic prin hotelurile tematice din zona,centrul vechi rustic al orasului in care cladirile istorice sunt protejate cat si prin vestigiile arhitecturale in stil bizantin si roman.

Printe cele mai importante locuri de interes turistic din oras:Kaleici,centrul istoric al orasului care poarta amprenta multor civilizatii;Muzeul Antalya,unul dintre cele mai reprezentative muzee arheologice din lume;Poarta Imparatului Hadrian,arcul ornamental din piatra construit in secolul II I.H.in onoarea Imparatului Hadrian; numeroase moschei.Orasul Antalya are alaturi plajele Konyaalti si Lara,bine cunoscute pentru frumusetea lor si pentru apa foarte limpede.

Citeşte mai mult

Rezervari