Zakynthos - Argassi Inapoi
Oferte Argassi
Argassi este cea mai importanta plaja statiune de pe insula Zakynthos,situata la poalele Montelui Skopos.Se afla la doar 5 km de capitala insulei-orasul Zakynthos,unde se gasesc locuri istorice interesante.Pe strada principală din zonă veţi găsi multe magazine,supermarket,baruri,restaurante şi taverne.

Argassi a fost un cartier al oraşului Zakynthos,dar acum s-a dezvoltat într-o staţiune de sine stătătoare şi este una dintre cele mai populare pentru turiştii de pe insulă.

Stațiunea este un frumos sat aproape de mare,construit într-o câmpie verde la poalele muntelui Skopos şi se spune că este cea mai veche de pe insulă.Centrul orașului se învârte în jurul drumului principal care trece prin staţiune şi este flancat pe ambele părți de o mare varietate de magazine,baruri,restaurante şi supermarket-uri ceea ce face foarte uşor să găsiţi tot ce aveţi nevoie.

Plaja este o fâşie îngustă se întinde peste 1 km de-a lungul coastei,iar multe dintre hoteluri sunt construite în apropiere de coastă.Apa este limpede si curata;statiunea este recomandata pentru cei ce doresc sa practice snorkeling-ul fara a fi nevoiti sa se scufunde prea adanc.

Citeşte mai mult

Rezervari