Europa - Austria Inapoi
Oferte Austria
Austria este o tara muntoasa,trei sferturi din teritoriu sunt ocupate de Muntii Alpi,la poalele carora se intind dealuri.Bazinul Vienei,aflat in partea de nord-vest,este cea mai joasa regiune a tarii,toate obiectivele turistice sunt frumos amenajate,peste tot veti vedea curatenie exemplara si organizare impecabila.

Turismul este una din cele mai importante industrii ale tarii.In afara de activitatile sportive pe care le puteti efectua,va puteti bucura de multiple excursii,vizita obiective turistice.

Austria este renumita si prin activitatea culturala variata:opera,concerte,teatre,festivaluri de muzica clasica,iar distractiile si viata de noapte isi gasesc aici un suport bogat:magazine,cafenele,berarii,restaurante traditionale.
Informatiile complete despre fiecare zona le puteti gasi la punctele de informare turistica existente in fiecare localitate.In cazul in care calatoriti in perioada mai-octombrie va recomandam sa urcati cei 48 km de drum alpin de mare inaltime:GrossGlockner Hochalpenstrasse, apoi sa vizitati si cascadele Krimml.

In Austria va puteti bucura de lacuri cu apa cristalina,amenajate cu;de bazine cu apa termala,puteti hrani marmotele,puteti vizita ghetari,puteti cobori in pesteri.
Inima fostului imperiu Habsburgic, important centru politic,economic si cultural,Austria ramane intotdeauna o bijuterie a Europei,o tara relativ mica dar cu un teritoriu plin de importanta istorica,atat pe plan national cat si pe plan mondial.
Va invitam sa cunoasteti Austria pas cu pas,sa o descoperiti vizitand imensele parcuri si gradini imperiale,sa gustati veridicul“Apfelstrudel”sau“Sachertorte” in una din cafenelele de peste 100 ani,sa va scaldati in lumina bogatiei palatelor imperiale si sa va relaxati ascultand neintrecutele simfonii ale lui Mozart si Schubert.
Va recomandam sa descoperiti Austria ca pe o poveste,fila cu fila,adancindu-va tot mai mult in trecutul sau glorios si gustand din faima sa imparateasca.

Va invitam sa descoperiti Viena si bogatiile Palatelor Hofburg si Schonbrunn, va recomandam sa vizitati simpaticul oras in care s-a nascut Mozart–Salzburg sau sa faceti o descindere in orasul care a gazduit 2 Olimpiade de Iarna-Innsbruck.
Oricare ar fi orasul vizitat,veti dori intotdeauna sa reveniti sa revedeti ceva,sau sa participati la unul din memorabilele evenimente organizate acolo.Sportul este inima Austriei.In Austria totul este in continua miscare si “sportul” e la el“acasa”.

In fiecare an,in fiecare anotimp,in fiecare luna in Austria are loc cel putin un concurs sportiv de talie regionala,nationala sau mondiala,varietatea activitatilor sportive fiind aproape infinita:ski,ski fond,patinaj artistic,alpinism,mountain bike,golf,tenis de camp,rafting, innot etc.

Organizarea tuturor activitatilor sportive este la cele mai inalte standarde, asigurand confortul si siguranta turistilor.Si am dori sa subliniem faptul ca aproape fiecare localitate din zona montana a Austriei beneficiaza de partii de ski amenajate,de instalatii de transport pe cablu sau de autobuze care va duc in aceste regiuni.
Nu uitati de traditionalele“apres-ski”baruletele unde va puteti delecta cu un“schnapps”traditional austriac sau o cafea delicioasa.

Fiecare hotel sau pensiune are flori la geam (in sezonul cald),fiecare curte interioara are gazon, toate spatiile publice sunt in conditie perfecta,fiecare camera are un specific aparte si este bine-organizata.

Tineti cont de“taxa de curatenie finala”existenta la o parte din pensiunile turstice,aceasta se aplica peste tariful de cazare afisat si de regula se achita la receptia unitatii de cazare.
Clasificarea hotelurilor este pe “stele”iar a pensiunilor pe “flori de colt”.In statiunile montane hotelurile se inchid anual pentru circa o luna pentru diverse renovari (de obicei luna octombrie sau noiembrie),astfel incat turistii care vin in hotel sa se bucure de facilitati si servicii de cea mai buna calitate.
Austria beneficiaza de o retea de transport in comun foarte bine pusa la punct.

Tenurile sunt foarte silentioase.
Autobuzele circula cu regularitate facand legatura intre diverse localitati si/ sau puncte de interes turistic.
Transportul pe cablu este modern, silentios,rapid si sigur.
Drumurile in Austria sunt un motiv de fericire pentru orice sofer-intretinute in conditie foarte buna,indicatoare la tot pasul,tuneluri marcate si semaforizate,o retea inteligenta de autostrazi.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari