Bulgaria - Burgas Inapoi
Oferte Burgas
Situat pe malul Marii Negre,Burgas este al patrulea oras ca marime din tara vecina si un centru economic si cultural important.Alegeti sudul litoralului bulgaresc si veti avea o vacanta completa.Vestigii istorice,statiuni mici sau sate de vacanta potrivite pentru familii cu copii.

Tot aici veti gasi cea mai mare statiune de pe litoralul Bulgariei-Sunny Beach.Plenitudinea de obiective turistice din Burgas, fac din acesta o destinatie perfecta de vacanta dar si peisajul din regiune este frumos si merita vazut.

Regiunea este destinata atat familiilor cu copii,cat si iubitorilor de sporturi si plimbari.Plajele intinse,apele linistite si cristaline,dar si agitate (ideale pentru iubitorii de surf),aerul proaspat de la munte amestecat cu briza marii,sunt doar cateva din caracteristicile acestei regiuni.

Se pot practica activitati ca:windsurfing,ski nautic,plimbari cu barca,volei, banana.Burgasul in sine este un oras atractiv si desi destul de mare,poate reprezenta un refugiu placut din multimea de turisti si comercialul uneori agasant al statiunilor de la Marea Neagra.

Centrul orasului este foarte turistic,primitor si poate fi un punct de pornire bun pentru a explora orasele din apropiere de pe tarmul Marii Negre.

Parcul Gradina Marii merita si el vizitat pentru a vedea teatrul in aer liber si mica gradina zoologica.Este una din zonele de recreere din Burgas ce se intinde din port,de-a lungul coastei Marii Negre spre partea de nord a orasului.

Citeşte mai mult

Rezervari