Dubai - Downtown Dubai Inapoi
Oferte Downtown Dubai
Acesta este considerat cel mai rafinat cartier al orasului.Aici exista 9 hoteluri,2,5 hectare de parcuri,cel mai mare mall din Orientul Mijlociu-Dubai Mall si un lac artificial cu suprafata de 12 hectare unde sunt organizate spectacole feerice de fantani „dansatoare”.

Cladirile ultramoderne-The Adress Down Town,un hotel de 64 de etaje,considerat unul dintre cele mai bune hoteluri de oras,Burj Khalifa,un turn de 818 metri,noul simbol al Orientului Mijlociu dinamic si prosper-sunt invecinate cu constructii in stil etnic arab.

Hotelul The Palace The Old Town si complexul Sukal Bahar va vor transpune din peisajul ultramodern in lumea de poveste a„O mie si una de nopti”.

In aceasta zona se gasesc zone foarte frumos amenajate pentru plimbare,multe cafenele,baruri si restaurante-dintre care,unul dintre cele mai bune din oras,Asadar,are bucatarie argentiniana,faimosul oras al copiilor Kidzania,patinoarul olimpic si cel mai mare acvariu din lume unde puteti experimenta,daca indrazniti,inotul cu rechini.

Citeşte mai mult

Rezervari