Costa Blanca - Calpe Inapoi
Oferte Calpe
Statiunea Calpe este localizata la 60 km de Alicante si la 120 km de Valencia.Desi poate nu la fel de faimoasa ca Benidorm,Calpe nu este mai putin atractiva.In fapt,Calpe este considerat de multi un Benidorm mai mic,asemanandu-se cu acesta ca arhitectura,infrastructura,atmosfera animata.

Ce il deosebeste de Benidorm este viata de noapte - prezenta,dar mai putin tumultuoasa,astfel incat in general Calpe este preferata de cei care doresc animatie dar...”cu masura”.

Statiune instinsa,dezvoltata,pastreaza acelasi tipic al cladirilor noi dezvoltate pe verticala,construite in jurul unui nucleu al orasului vechi medieval.

Ofera plaje superbe, promenade intinse si umbrite care invita la plimbare,restaurante,cluburi,terase,magazine,facilitati pentru practicarea sporturilor nautice,cinematografe in aer liber...si multe altele. Plajele principale ale statiunii sunt Arenal si Levante-impreuna insumeaza peste 2 km.Plaja este lata,cu nisip fin,auriu,iar intrarea in apa este foarte lina.

Extrem de bine puse la punct ca infrastructura,plajele sunt dotate cu sezlonguri,umbrelute;exista o promenada placuta, marginita de palmieri,pentru cei care doresc o plimbare relaxanta de-a lungul marii;de asemenea,numeroase restaurante,terase,cafenele,asteapta vizitatorii la orele pranzului pentru o siesta tipic spaniola.In afara de aceste doua plaje animate in timpul verii,exista numeroase alte plaje de dimensiuni mai mici,de multe ori adapostite in mici golfuri,alegerea perfecta pentru cei care doresc liniste si intimitate.

Cele 2 plaje principale sunt despartite de impozanta stanca Ifach-simbolul statiunii ai al intregii coaste.Legata printr-un mic istm de uscat,stanca inainteaza pe aproape 1 km in mare si atinge cca 300 m in inaltime.

O plimbare pe potecile sale va va oferi splendide imagini panoramice asupra statiunii si imprejurimilor dar si momente placute de recreere in mijlocul naturii.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari