Destinatii - Caraibe Inapoi
Oferte Caraibe
Povestile si filmele pe care le-ati auzit sau le-ati vazut despre piratii din Caraibe,corabiile spaniole pline cu aur, fete frumoase de jur imprejur,plaje cu nisip auriu si fin,arbori exotici leganandu-se la adierea vantului,ape albastre si cristaline,recife care au spintecat fundul atator corabii.Imaginati-va toate acestea si adaugati teritoriul si aspectul actual,o realitate perfecta pentru a duce pana la perfectiune scunfundarile voastra in Marea Caraibelor.Insulele Caraibe cuprind o regiune geografica vasta, in Marea Caraibelor, marginita de Oceanul Atlantic,America de Sud si Mexic,cuprind sute de insule mai mari sau mai mici,oferind nenumarate alegeri de vacanta.Apele turcoaz ale Marii Caraibelor si atotputernicul Ocean Atlantic de Nord, Antigua este o mica insula, parte integranta a unei tari care mai cuprinde si Barbuda.
Cu o arie de 108 kilometri patrati si un decor fascinant format din insule de calcar si corali, cu cateva regiuni de altitudine ceva mai mare, insula este un paradis pentru turistii in cautare de un loc pentru a se relaxa si a se distra, in micul lor univers, o pata de culoare in Marea Caraibelor.
O vacanta departe de o viata vibranta si aglomeratie, cautand o evadare din lumea civilizata, veti dori sa calatoriti in afara insulelor mari ale arhipelagului Bahamas, precum Abacos, Andros, Acklins, insula Crooked, Exumas, Bimini, insula Cat, Eleutheram sau Harbour Island si o multitudine de alte insule din exterior ce ofera cele mai diverse experiente si locuri private. Biodiversitatea florei din Costa Rica este formata din peste 10.000 de specii de plante puternic vascularizate si de flori frumoase.
In ce priveste copacii, peste 2.000 de specii au fost inregistrate in aceasta tara mica din America Latina.Ape limpezi, recifele de corali si biosfera oferita de apa marii,Saint Thomas este una dintre cele mai potrivite destinatii pentru o aventua in lumea scuba diving.
Insula este bine cunoscuta pentru plajele sale de top izolate, de cea mai buna calitate, dar experienta scuba diving aduce plusul necesar pentru ca milioane de turisti din intreaga lume sa o aleaga in detrimentul altor locatii similare de pe glob.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari