Europa - Cipru Inapoi
Oferte Cipru
Cipru,locul in care se intalnesc trei continente,are totul pentru o vacanta speciala.Din valurile sale s-a ivit Afrodita.Mandria insulei sunt plajele nisipoase si o mare limpede si curata,in timp ce pentru iubitorii de plimbari are dealurile Paphos sau maiestuosii Munti Troodos,ale caror varfuri se ridica deasupra intregii insule.

Aici vei gasi stravechi manastiri ortodoxe,dealuri acoperite de flori,sate de munte cu atmsofera romantica si hoteluri foarte bine intretinute.

Cipru poate fi o tara mica,dar este o insula mare-de fapt,a treia insula ca marime din Marea Mediterana.Este o insula binecuvantata cu peste 320 de zile insorite pe an,unde temperatura scade in lunile de iarna pana la doar 17 grade.

Pentru cei care doresc doar sa se relaxeze,Cipru este destinatia perfecta pentru vacanta.Pe drept cuvant este considerata bijuteria Marii Mediterane,ea fiind o insula de o fumusete naturala captivanta,data de varietatea privelistilor-de la spectaculoasele paduri de brazi ale tinuturilor muntoase,care formeaza"inima verde a Ciprului",pana la minunatele plaje aurii, intinse de-a lungul coastei Marii Mediterane.

De altfel,cea mai semnificativa industrie a insulei o reprezinta turismul.Cipru a fost binecuvantat cu toate resursele necesare pentru a oferi calatorilor destinatia unei vacante perfecte - o clima fantastica cu mult soare,mare albastra,plaje de nisip, golfuri retrase si incomparabila ospitalitate a localnicilor.

Țara este divizată în două:partea de nord,teritoriu recunoscut doar de turci şi administrat chiar de ei,şi partea de sud,care este„bucata”care face parte din Uniunea Europeană.

Comunitatea ciprioţilor greci,din sud,este despărţită de cea a ciprioţilor turci prin aşa-numita„Linie Verde”.Inclusiv Nicosia este divizată în două,fiind singura capitală din lume aflată în această situaţie.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari