Spania - Costa Dorada Inapoi
Oferte Costa Dorada
Costa Dorada,cunoscuta si sub numele de Coasta de Aur,se afla in partea de nord-est a peninsulei Iberia,avand capitala la Tarragona.In afara de plaja de nisip,zona ofera turistilor numeroase atractii terenuri de golf,croaziere, water park,sporturi nautice motorizate si nemotorizate,numeroase muzee,teatre,olarit,forme de relief carstic.Turistii pot gusta specialitatile culinare.Cei care viziteaza aceasta zona,mai ales in perioada de vara (iunie - septembrie )se pot bucura de numeroasele"feste",coride.In cadru zonei sunt si atractii turistice naturale-Delta Ebro (se desfasoara pe 320 kmp,aceasta ocupand locul 2 din Europa ca marime).
Atractii turistice in zona deltei lacuri cu apa sarata si dulce,plaje cu dune de nisip,zone impadurite,pasari si animale rare sau pe cale de disparitie.A fost declarata parc natural in anul 1983) si zona muntoasa ( paduri,cascade,fenomene carstice,canioane).Cea mai importantă staţiune turistică este aici Salou,o localitate modernă şi animată,cu multe posibilităţi de cazare de bună calitate,apartamente,hoteluri de lux,restaurante,baruri,magazine şi discoteci.Centrul întregii regiuni este oraşul istoric Tarragona,unde se află şi un port foarte important.
Copiii care ajung in Costa Dorada vor fi foarte fericiti,aici se afla un parc de distractii,Port Aventura,asemanator cu Disneyland Paris.Numeroase zone ce redau atmosfera Vestului Salbatic,a Mexicului,a Chinei sau din diferite filme de desene animate incanta atat micutii turisti,cat si adulti.
Pe langa parcul de distractii,in Costa Dorada se mai gaseste si un parc acvatic,Aquopolis Park,unde spectacolele cu delfini si lei de mare sunt atractia principala.Gradina Zoologica este,de asemenea,una dintre locatiile ce nu trebuie ratata.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari