Costa Cruises - Costa NeoRiviera Inapoi
Oferte Costa NeoRiviera
Vasul Costa NeoRiviera face parte din colecția Neo a flotei Costa Cruises.Itinerariile exclusiviste ale acestui vas sunt create astfel încât pasagerii să cunoască cât mai bine porturile în care se acostează,cât și tradițiile locale.Nava Costa neoRiviera este de mici dimensiuni,creând astfel intimitate și prietenie între pasageri.

Navigați către destinații ca Cinque Terre,Saint Tropez și Coasta Amalfiană și lăsați-vă captivați de peisajele minunate!

Puntea 12 cuprinde o zona extinsa cu multe sezlonguri pentru plaja,spatii de joaca in aer liber pentru copii,piscina,perete pentru catarari,terenuri de basket,fotbal,golf si tenis,dar si o discoteca cu terasa, ring de dans si DJ.

Discoteca Portofino-Club de noapte cu terasa in aer liber si ring de dans si DJ pentru pasagerii care adora dansul si doresc sa aiba in continuare o viata de noapte activa.

Terenuri de sport-Vasul pune la dispozitia pasagerilor care doresc sa se mentina in forma pe toata durata croazierei terenuri de fotbal,basket,tenis si golf.

Zona de joaca pentru copii-Spatiu dedicat copiilor cu piscina pentru joaca acestora si echipament pentru peretele de catarat.

Zona sezlonguri pentru plaja-Sezlongurile stau la dispozitia pasagerilor fara taxe suplimentare.Acestea sunt numeroase,astfel incat toti pasagerii se pot relaxa pe parcursul croazierei.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari