Tipuri de vacante - Craciun Inapoi
Oferte Craciun
Privită drept cea mai frumoasă sărbătoare din an,Crăciunul este un moment de bucurie,nu doar pentru cei mici.De fapt toată luna decembrie este cuprinsă de atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă.Crăciunul este sărbătoarea creştină ce se celebrează în data de 25 decembrie;ea mai este asociată şi cu naşterea lui Iisus Hristos.

Originile Crăciunului sunt diverse şi diferă în funcţie de cultură,religie,istorie şi societate;în tradiţia românească Crăciunul are origini păgâne,combinate mai apoi cu credinţele creştine.In fiecare an,orasele din intreaga Europa se transforma in destinatii de spectacol pentru sarbatorile de iarna.

Piete de Craciun care iti dau senzatia ca ai deschis o carte de povesti atunci cand o sa le vizitezi.Cele mai multe isi deschid portile si isi invita oaspetii din a doua jumatate a lunii noiembrie si pana dupa Anul Nou.

Orasele Europei in care se organizeaza Piete de Craciun vin,an de an,cu oferte care mai de care mai tentante pentru a atrage cat mai multi turisti dornici sa se bucure de atmosfera grozava.

Frumos decorate,in spiritul Craciunului,pietele oraselor sunt„invadate“de casute de lemn, din care se vand tot felul de bunatati pentru turistii curiosi si pofticiosi.

Miresme de vin fiert cu scortisoara,de wursti proaspeti,cartofi copti in coaja,inecati in branzeturi si mezeluri traditionale,precum si de turta dulce sau alte felurite dulciuri tavalite prin migdale,alune si zahar ars,isi asteapta cumparatorii.Daca te gandesti sa vizitezi aceste Targuri de Craciun trebuie sa stii de cati bani ai nevoie pentru o astfel de excursie.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari