Programe Seniori - Croaziere Seniori Inapoi
Oferte Croaziere Seniori
Adevarate orase plutitoare,vapoarele asigura tot ce este necesar unui sejur de lux la bordul navei.Peisajele se schimba mereu,astfel incit aveti senzatia ca lumea se perinda pe sub ferestrele cabinei dumneavoastra.De-a lungul timpului au aparut si s-au impus pe piata companii specializate cu flote impresionante de vapoare de lux.

Traseele sint concepute functie de sezon,astfel incit croazierele colinda fiecare tinut in perioada sa de maxim interes pentru turistii vizitatori.

Luxul vapoarelor este alcatuit dintr-un numar mare de restaurante,baruri,terase de plaja, piscine,terenuri de sport,magazine,spa si wellness,cazionuri,sali de cinema,etc.

Locurile vizitate sint interesante,luxuriante,exotice,si va vor asigura amintiri deosebite legate de un eveniment special,aniversare sau luna de miere.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social,oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai incarcate de istorie tari.
Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai)-implicit si romanii-pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari