Croaţia - Dalmaţia Inapoi
Oferte Dalmaţia
Dalmaţia cuprinde majoritatea celor 1000 insule ale tarii.Regiunea se intinde de la insula Rab si pana la Golful Kotor din sudul orasului Dubrovnik.Regiunea Dalmatiei are o vechime de peste 3.000 ani.Datorită curenților maritimi și vanturilor,apa de mare din Adriatica este mai curată și mai caldă pe malul croat decat pe cel italian.

Pe coasta dalmată se află și foarte multe golfuri,insule și stramtori.Acest lucru o face un loc foarte atractiv pentru turismul nautic.In Dalmatia există de asemenea numeroase debarcadere.
In Dalmația se află de asemenea mai multe parcuri naturale care sunt atracții turistice:raul carstic Paklenica, arhipelagul Kornati, raurile involburate Krka și insula Mljet.

Regiunea cuprinde o suprafata de circa 13.000 kmp,motiv pentru care a fost impartita virtual in 3 sub-regiuni:Dalmatia de Nord,Dalmatia Centrala si Dalmatia de Sud.Nu trebuie sa ratati peninsula Istria,Nordul coastei Dalmate,regiune idilica cu numeroase cetati antice,peisaje incredibile si numeroase statiuni turistice.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari