Destinatii - Europa Inapoi
Oferte Europa
Europa este leaganul turismului international.Europa are cele mai frumoase locuri ale continentului nostru:oraşe,castele,catedrale,munţi,lacuri,păduri,zone de coastă.Fiecare destinaţie,cu atracţiile ei speciale şi sfaturi utile pentru călătorie,fotografiile extraordinare vă vor convinge că merită vizitate.Europa nu înseamnă numai contraste sau aventură,înseamnă şi secole întregi de cultură a unor mari oraşe:Paris,Roma,Budapesta,Atena etcDesi este continentul cel mai mic, dintre cele locuite,Europa are o istorie lunga a unor mari reusite culturale si economice.Peste tot se pot gasi vestigii istorice si multe orase sunt leagane ale culturii mondiale.
Pe de alta parte, statiunile montane si litorale au cunoscut o puternica dezvoltare iar numarul de turisti romani care prefera aceste locatii a crescut exponential.Integrarea Europeana a adus din punct de vedere turistic accesul la mii de destinatii europene.Destinatii turistice care pana acum erau mai greu accesibile din cauza vizelor.
Excursiile in Europa deschid noi orizonturi si devin destinatiile de vacanta preferate de romani.Turismul european a cunoscut o crestere spectaculoasa in ultima perioada si vacantele in destinatii turistice faimoase sunt sursa de energie pentru viata acestui secol.
Pentru a cunoaste Europa,trebuie sa-i cunoastem caracteristicile geoografice si sa-i intelegem cultura si civilizatia, aflate intr-o continu evolutie.Continentul este inconjurat de oceane si mari la vest,sud si nord,dar este strans legat de continentul Asia prin muntii Ural.
Deoarece este inconjurat pe trei laturi de ape,continentul Europa,are aspectul unei mari peninsule.Lungimea continentului de la est catre vest este de 5600km iar de la nord catre sud in linie dreapta de 3900km.Are o suprafata de 10.000.000km patrati si o populatie de 700.000.000 de locuitori.
Relieful Europei este foarte variat,acesta fiind unul dintre factorii ce influenteaza clima si duce la etajerea acesteia. Europa este strabatuta de multe fluvii si rauri cu debite si lungimi impresionante cum sunt:Dunarea, Volga, Niprul, Rinul si altele. Vegetatia Europei este puternic influentata de clima si multe zone de vegetatie naturala au fost transformate in terenuri agricole.
Fauna,este determinata de vegetatie deoarece aceasta ofera animalelor hrana si adapostul necesar existentei lor.Cele mai mari orase ale Europei sunt:Moscova,Londra,Paris,Milano, Sankt Petersburg,Berlin, Madrid, Atena,Kiev,Viena,Hamburg,Barselona,Bucuresti,Budapesta etc.
Clima in Europa este de natura temperata, continentala, cu un climat maritim preponderent pe coastele de vest si climat mediteranean in partea de sud.Climatul este puternic influentat de Curentului Golfului (sau Curentul Nord-Atlantic)
Citeşte mai mult

Destinatii - Europa

Rezervari