Dubai - Bur Dubai Inapoi
Oferte Bur Dubai
Bur Dubai cartier este renumit prin atractiile sale turistice,cum ar fi muzeul Dubai-ului,localizat in fortul Al-Fahidi,in galeriile caruia sunt expuse obiecte traditionale si de arta ale beduinilor si negutatorilor de perle,replici din viata lor de zi cu zi;palatul lui Sheikh Zayed- primul conducator al capitalei sau piata veche.

In BurDubai se gasesc parcuri cu multa verdeata:in Creek Park puteti sa vizitati delfinariul sau sa va plimbati cu funicularul si sa admirati panoramic orasul de la inaltime.

Zabeel Park este cunoscut pentru Stargate,centrul lui de distractii pentru copii.Pentru cei care nu doresc sa mearga pe jos,se poate face o plimbare cu trenuletul prin parc.

Aeroportul International din Dubai se afla in zona de oras ceea ce le permite turistilor sa ajunga la orice hotel din Deira in cel mai mult 20 de minute.
Dubaiul are un climat subtropical,astfel incat trebuie vizitat mai ales intre lunile noiembrie si martie.Dar chiar daca ajungeti pe aceste meleaguri exotice si in restul anului,puteti fi siguri ca nu veti uita prea usor vacanta petrecuta aici.

Desi multi turisti cred ca intr-o tara islamica nu exista viata de noapte,Dubai e un oras ultramodern,barurile de noapte sunt mereu pline,mai ales in serile de joi,cand incepe weekend-ul aici,si fiecare are orchestra si DJ.Transportul pana la hotel nu e o problema si nici mersul pe jos,deoarece infractionalitatea e un fenomen strain de Emirat.

Citeşte mai mult

Rezervari