Rhodos - Faliraki Inapoi
Oferte Faliraki
Faliraki se afla in partea de nord-est a insulei la 14 kilometri de capitala si la 10 kilometri de aeroport.Este una din cele mai organizate plaje,oferind sezlonguri,umbrelute,multe sporturi nautice,taverne,restaurante si baruri pe plaja.Plaja din statiune din Faliraki este cea mai dezvoltata din toata insula si este una din cele mai cosmopolite locuri din Rhodos.

Staţiunea a devenit un adevărat paradis turistic si aşteaptă turiştii cu o plajă nisipoasă,cu diverse posibilităţi sportive şi distractive,cu taverne,restaurante,discoteci,închirieri auto şi nu în ultimul rând cu Aquapark.

Parcul acvatic Faliraki,sau Waterpark este situat pe coasta de nord-est a insulei în apropierea oraşului plin de viaţă Faliraki.

Daca vacanta pentru dumneavoastra inseamna plaja,distractie si petreceri pana in zorii zilei, atunci Faliraki este sigur destinatia perfecta.Plaja Faliraki este fara indoiala una dintre cele mai frumoase din intreaga insula 4 km lungime cu nisipuri aurii care acopera intreaga coasta a localitatii.

Citeşte mai mult

pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 

Rezervari