Santorini - Firostefani Inapoi
Oferte Firostefani
Firostefani sau Coroana Firei se afla in nordul capitalei si este adesea considerata un cartier al acesteia.Statiunea se afla la o altitudine mai mare fata de Fira,tocmai de aceea a fost denumita Firostefani.Statiunea este bogata in cafenele,taverne si restaurante strategic asezate in locuri cu vedere spre mare si spre Fira.

La fel ca in Fira,privelistile din aceasta parte a insulei sunt spectaculoase si au constituit de-a lungul timpului,profunde inspiratii pentru pictori si sciitori,fiind totidata martorele celor mai romantice declaratii de dragoste.

Magazinele sunt concentrate pe strada comerciala principala,in centrul Firostefani,iar casele si hotelurile viu colorate se ramifica pe stradutele inguste,pietruite.Intre Firostefani și Imerovigli se afla Manastirea Nikolas Agios.

Gastronomia este una dintre placerile de baza ale unei calatorii in Grecia,pentru ca aici desfatarile culinare se ivesc la tot pasul.Insulele Cicladelor iti ofera taverne care se intrec in preparate gustoase cat si in oferte speciale.Incepe festinul cu tzatziki (iaurt cu castraveti) sau un platou cu meze,diverse tipuri de antreuri.

Continua cu musaca,sarmale sau friptura de miel servita cu o salata greceasca.Nu uita de deserturile delicioase si de un paharel de ouzo, bautura traditionala a grecilor.

Citeşte mai mult

Rezervari