Europa - Franta Inapoi
Oferte Franta

Dintre marile state europene,Franța este cel mai vechi stat constituit în jurul unui domeniu regal,inițial organizat în jurul regiunii.Franţa este una dintre cele mai diverse ţări din lume,şi oferă locuitorilor săi o mare varietate de peisaje,mâncare şi băuturi,cultură şi activităţi.

Franța,este o țară situată în Europa de Vest care cuprinde și diverse insule și teritorii situate în alte părți ale planetei.Franta este principala destinatie turistica a lumii,care atrage anual un numar de 79 milioane vizitatori.Este cea mai mare tara din Europa Occidentala,cu doua fatade maritime.

De asemenea,ţara este foarte bine situată din punct de vedere geografic,având un sistem de transport bine dezvoltat,astfel că aveţi variante nelimitate în ceea ce priveşte destinaţiile de călătorie,naţionale şi internaţionale.

Clima în Franța variază în funcție de regiune,în partea de nord a țării având vreme rece și umedă la sud. Infrastructura de transport este foarte bine dezvoltată cu un număr mare de kilometri de cale ferată, autostrăzi și drumuri naționale și peste 400 de aeroporturi.

Cultura franceză este bogată, diversificată și veche, și reflectă culturile sale regionale și influența numeroaselor valuri de imigrație de-a lungul timpului.

Parisul,capitala sa,numit și Orașul Luminilor (în franceză la Ville lumière),a fost de-a lungul timpului un important centru cultural,găzduind artiști de diverse origini,fiind actualmente orașul care adună cel mai mare număr de situri cu un caracter cultural din lume (muzee,palate,clădiri și altele).În plus,aceste situri sunt consacrate unei mari varietăți de teme.

Citeşte mai mult

Rezervari