Chania - Georgioupolis Inapoi
Oferte Georgioupolis
Georgioupolis este o statiune de vacanta binecunsocuta,cu o plaja lunga de cativa kilometri şi cu un port idilic pentru barci mici de pescuit,pe coasta de nord a insulei Creta,între oraşele Chania şi Rethymnon.Un sat de pescuit de până la inceputul anilor'90,a fost descoperit şi a fost transformat într-o destinaţie populara de vacanţă.

Copacii vechi de eucalipt şi un mic râu care curge în mare,creeaza o ambianta specifica şi unica (este un refugiu al faunei sălbatice).În ceea ce priveşte locaţia,aceasta reprezinta o buna alegere ca punct de plecare pentru excursii în vestul Cretei.La o distanţă de aproximativ 5 km de Georgioupolis se află lacul cu apă dulce Kournas care merita vizitat.

Plaja are ape limpezi şi este destul de dezvoltata,cu o multime de unitati de cazare,baruri şi taverne aproape de malul mării.În cazul în care plaja de la Georgioupolis nu va este suficientă,există excursii cu barca la alte statiuni si plaje din regiune,precum şi o diversitate de sporturi de apa.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari