Tenerife - Guia de Isora Inapoi
Oferte Guia de Isora
Guia de Isora este o statiune situata in partea de Vest a insulei Tenerife,la o distanta de aproximativ 90 km de capitala acesteia si 25 km distanta de aeroport.Guia de Isora,de asemenea,cunoscut doar ca ghid,este un municipiu în provincia Santa Cruz de Tenerife,pe insula Tenerife,Spania-Canarias.

Capitala este situat în orașul de Guia,situat la aproximativ 560 de metri.Tenerife are un amestec de plaje naturale şi artificiale,unde puteţi întâlni de la rocă vulcanică pură până la nisip auriu.

Exploraţi oceanul şi întâlnirile cu balene,delfini şi multe alte forme de viaţă marină. Sunt foarte multe plaje de explorat,de la coasta de sud până la cea de vest.Toate plajele noastre din selecţie sunt curate şi pot fi cu încredere folosite de familii şi copii,de-a lungul întregului an.

Cele mai populare plaje din sudul Tenerife sunt:Playa La Vistas,Playa Torviscas,Playa Fañabe şi Playa del Duque. Orașele principale sunt Playa San Juanși Alcala,oferind hoteluri de lux si terenuri de golf în apropiere.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari