Heraklion - Hersonissos Inapoi
Oferte Hersonissos
Statiunea Hersonissos este situata la o distanta de 26 km de Heraklion,capital insulei,intre Anissaras si Stalis.In apropiere de aceasta statiune se afla trei sate Piskopiano,Koutouloufari si Ano Hersonissos,preferate in general de cei care planuiesc vacante cu familia.

Hersonissos este una dintre statiunile preferate de turistii un pic mai pretentiosi,fiind cea mai dezvoltata statiune turistica din Creta,o destinatie ce gazduieste numeroase hoteluri de lux si isi intampina turistii cu servicii peste asteptari.

Este situata in nordul insulei si se bucura de un aer cosmopolit ce se datoreaza numeroaselor complexe turistice,restaurante si magazine.Mai mult decat atat,statiunea se bucura de o viata de noapte foarte activa, peisajul sau fiind dominat de numeroase baruri,cluburi si discoteci.

Desi foarte vizitata de turistii tineri si cupluri,familiile cu copii nu sunt uitate,existand multe hoteluri dedicate special familiilor.

Clima mereu insorita,peisajul abundand in plante si flori,istoria si traditiile,plantatiile de maslini si portocali,cafenelele,restaurantele,barurile si traditionalele taverne fac din Creta un real paradis.

Citeşte mai mult

pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 

Rezervari