Egipt - Hurghada Inapoi
Oferte Hurghada
Hurghada este un centru turistic la Marea Rosie,intins pe o distanta de aproximativ 40 km de-a lungul tarmului,la 500 km.de Cairo,si este una dintre cele mai reprezentative statiuni din Egipt.Hurghada,cea mai mare statiune de pe tarmurile Marii Rosii,cosmopolita si plina de viata,isi intampina turistii cu multa caldura.

Astazi insa,a devenit o statiune de top a coastei Marii Rosii si un centru internationl pentru sporturile de apa.Hurghada este impartita in 3 zone:centrul (El Dahar) este zona veche in care se afla cel mai mare bazar al orasului,Sekalla este partea mai noua cu spatii hoteliere si El Korra Road care este cea mai moderna zona.
Datorita climei placute (temperatura nu scade sub 22*C pe tot timpul anului) cat si a nisipului fin statiunea este ideala pentru plaja.Alte atractii ale statiunii sunt recifurile de corali care sunt atat de aproape de supafata apei incat din departare par a fi niste mici insulite.

Hurghada este cunoscuta ca un centru turistic destinat distractiei.
Aproape fiecare hotel de aici are propria sa discoteca,exista o multitudine de cluburi night-cluburi,baruri si localuri traditionale,toate dand senzatia ca orasul se trezeste la viata abia la lasarea intunericului.
Gradinile subacvatice de langa tarm sunt considerate unele dintre cele mai frumoase din lume,cu apele lor calde si marea varietate de pesti rari si recifuri de corali.

În zona Sekkala sunt cele mai numeroase resort-uri,iar in Dahar este bazarul,si portul,un loc plin de localuri si cafeele,unde seara poti sa-ti petreci timpul liber,ne-existand riscul ca sa te plictisesti.Litoralul din Hurghada este lung de aproximativ 100 km.
Spre nord,veţi intalni mult îndrăgitul orăşel El Gouna,care a fost întemeiat pe lagune artificiale.La circa 20 km sud de Sakalla se află Makadi Bay,o altă staţiune plină de complexuri hoteliere luxoase.

Dacă nu sunteţi scufundători,dar aţi fi bucuroşi să vedeţi ce se petrece sub luciul mării,folosiţi oferta largă a plimbărilor cu barca.
Veţi ajunge în largul mării,cu apă limpede.O altă posibilitate este excursia cu submarinul,iar dacă aveţi rău de mare puteţi admira fauna marină în îndrăgitul acvariu care se află la Dahar.
Practicanţii windsurfingului au îndrăgit zona din apropierea hotelului Triton Empire Beach şi Jasmine Village.Puteţi de asemenea încerca parapanta sau schiul nautic.

Citeşte mai mult

pag. 1 /3
 
pag. 1 /3
 

Rezervari