Asia - Indonezia-Bali Inapoi
Oferte Indonezia-Bali
Indonezia taramul promisiunilor nerostite!Este cel mai mare arhipelag din lume,caruia ii apartin nu mai putin de 13.466 de insule tropicale de diferite dimensiuni,unele acoperite de plaje cu nisip alb,unele nelocuite inca,altele ale caror nume inca nu sunt cunoscute.

Parte dintre ultimele avanposturi ale planetei,Indonezia este o tara cu o mare diversitate.De la nemuritoarele jungle din Papua Noua Guinee,pana la viata tumultuoasa a metropolei Jakarta,aceasta este destinatia perfecta pentru exploratori de orice fel.

Arhipelagul ofera turistilor sai o diversitate de activitati precum ciclism,calarie,safari cu elefanti,golf,croaziere pe mare si pe uscat,rafting,precum si toate sporturile nautice,de la inot si snorkeling,pana la diving,surfing si ski nautic.

Turismul cultural este unul dintre punctele forte si s-a dezvoltat extraordinar de mult in Indonezia.Exista o multime de destinatii care merita sa fie vazute si,in afara gastronomiei care te cucereste imediat,a climei placute,a atmosferei atractive, descoperi si monumente pline de incarcatura culturala si spirituala, precum si elemente naturale spectaculoase.

Datorita faptului ca este cea mai mare tara - arhipelag din lume,mai este cunoscuta si sub denumirea de Salba de smaralde a Ecuatorului.In Indonezia poti descoperi viata localnicilor,vizita monumente de referinta ale culturii mondiale,poti explora jungla sau participa la escaladari pe munte ori poti incerca bucataria locala delicioasa sau, de ce nu,poti avea un interludiu intr-un spa hedonistic,cu masaje traditionale si tratamente de frumusete,renumite in intreaga lume.

In general,cel mai bun moment de a vizita Indonezia este perioada secetoasa:mai-octombrie.Desi in perioada ploilor se poate calatori in aproape toata Indonezia,anotimpul ploios poate dauna unor activitati,iar o excursie pe drumurile noroioase in zonele mai putin dezvoltate devine anevoioasa.

Trecand insa de impedimentele climatice, cea mai mare parte a anului este potrivita pentru o vizita in Indonezia.De cele mai multe ori,experienta unui festival Indonezian este cel mai bun motiv pentru a alege aceasta destinatie.Unele festivaluri sunt atat de importante,incat pot genera conditii dificile pentru turisti.

Perioada comemorarii funerare a lui Tana Torja scoate din case toata populatia din Rantepao,iar preturile hotelurilor cresc substantial intre iulie si august.Pentru a vizita Java este bine de evitat ultimile zile ale festivalului Idul Fitri,cand transportul public este un adevarat haos si multe activitati comerciale sunt stopate.Cele mai aglomerate perioade in Indonezia sunt:perioada decembrie - ianuarie,vacanta de Craciun si vacantele scolare. Clima indoneziana se caracterizeaza prin doua anotimpuri tipic tropicale,determinate de circulatia aerului la Ecuator (Circulatia Walker) si de circulatia meridiana a aerului (Circulatia Hardley).

Astfel,musonii de vest si de est, precum si anotimpul ploios si cel secetos sunt caracteristici importante ale climatului tropical.Musonul nordic sufla dinspre China si Oceanul Pacific intre noiembrie si martie, iar musonul sudic sufla dinspre Oceanul Indian si Australia intre mai si septembrie.Ploile sunt de obicei abundente (150-200 cm) pe tot timpul anului.

Furtunile insotie de descarcari electrice sunt frecvente. Indonezia are doua sezoane,unul ploios si altul uscat iar in cea mai mare parte a tarii,inclusiv in Bali,sezonul uscat tine din aprilie pana in octombrie,iar sezonul ploios din noiembrie si pana in martie.

*Insula Bali principala atractie turistica a arhipelagului indonezian este denumita si Insula Zeilor,dimineata Lumii sau Insula celor 1000 de temple,iar indragostitii o numesc Paradisul Ingerilor.

O combinatie placuta de ospitalitate,arta si cultura,ceremonii feerice in temple si spectacole de dans,cu frumuseti naturale uimitoare,de la munti vulcanici si coline cu terase cultivate cu orez spectaculoase, pana la plaje superbe si ape cu sclipiri de smarald, materializeaza ca prin magie,tapiseria de culori si texturi care este o metafora pentru Bali in sine.

Mica insula cu capitala la Denpasar este situata intre insulele Java Sumatra si Lombok si este considerata una din cele mai incantatoare destinatii de vacanta din intreaga lume.

Bali este o poveste despre ceremonia intampinarii oaspetilor cu flori,despre arhitectura hindusa,sculptura in piatra si lemn,despre scenetele acompaniate de gamelan*,despre spiritualitate profunda si multa frumusete naturala. Principalele locatii turistice sunt orasul Kuta (cu plajele sale) si suburbiile externe (care erau pe vremuri orase independente),orasele Legian,Seminyak, Sanur,Jimbaran,Ubud si mai nou Nusa Dua.

Bali este una dintre cele mai populare si frumoase destinatii de vacanta din lume si castiga constant premii in turism.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari