Italia - Insula Ischia Inapoi
Oferte Insula Ischia
Insula Ischia,supranumită și Insula Verde,este situata in Golful Napoli,se află în apropiere de orase foarte vizitate din Italia precum Napoli,Capri, Amalfi,Positano sau Sorrento,astfel că excursiile de o zi devin foarte comode.Ischia este un oras ce se afla in zona de Nord Est a insulei cu acelasi nume.

Acest oras se imparte in orasul Ischia si Portul Ischia. Insula Ischia,faimoasă în întreaga lume pentru apele sale termale,calde și naturale,dispune de numeroase parcuri termale,precum Poseidon,Negombo,Castiglione,dar si de zone în care marea este caldă tot timpul anului.

Insula Ischia este împărțită în 6 zone,fiecare renumită pentru frumusetile sale:Ischia,Barano d' Ischia,Serrara Fontana,Forio, Lacco Ameno,Casamicciola Terme.Apele termale ale Ischiei sunt cunoscute încă din Antichitate,dovadă fiind scrierile lui Plinius sau ale lui Strabon.

O altă resursă foarte importantă a insulei este argila ischitană de origine vulcanică,o argilă cu numeroase calități curative dovedite prin studii stiintifice.Aceasta nu este benifică numai în tratamentele dermato-cosmetice (exfoliere,hidratare),dar si în tratarea oboselii psihice si a stresului sau a anumitor dereglări ale circulației.

Insula răsare din mare pe bazele unui vulcan,inactiv în prezent,astfel că relieful montan poate fi o atracție pentru turistii dornici de drumetii și de peisaje extraordinare.

Forio este una dintre cele mai căutate zone ale insulei,atât pentru multitudinea de hoteluri accesibile, de parcuri termale,de restaurante,dar și de obiective istorice.

Lacco Ameno este locul primei colonii grecești de pe Insulă,astfel că a beneficiat de o puternică dezvoltare economică de-a lungul timpului.Simbolul orașului este o stâncă în formă de ciupercă,de aici și numele de „Il Fungo di Lacco Ameno”.Lacco Ameno este un oraș situat in zona nord-vest a insulei Ischia,in largul coastei de vest a Italiei.Orașul are o populație de aproximativ 4.600 de locuitori.

Barano d'Ischia este situată în zona de sud-vest a insulei Ischia,la aproximativ 30 km sud-vest de Napoli. Este după Forio cel mai mare oras al insulei,dar nu una dintre cele mai populate.Teritoriul său este compus din mai multe sate mici:Buonopane,Piedimonte,Faiano,Testaccio-a fost anterior o municipalitate independentă.

Ischia Porto este un oras de pe insula Ischia din Golful Napoli,Italia.Este o parte a orașului Ischia,un oraș cu același nume ca și insula,care este uneori confuz pentru vizitatori.

De fapt,orașul Ischia este,de asemenea,impartit in doua,intre Ischia Porto,modernul district de port si Ischia Ponte,districtul mai vechi în apropierea atracție Castelul Aragon al orasului.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari