Oceanul Indian - Maldive Inapoi
Oferte Maldive
Situata in mijlocul Oceanului Indian,Republica Maldive este un adevarat paradis tropical iar diversitatea faunei subacvatice i-au atras denumirea de"Mecca scufundatorilor",cunoscuta in toata lumea.Insulele Maldive,paradisul acvatic,arhipelag format din 1190 de insule,grupate în 26 de atoli de corali.

Insulele Maldive sunt un paradis pentru aventurieri şi iubitorii sporturilor.Toate staţiunile din insule oferă facilităţi pentru ski pe apă,jetskiing,surf,snorkeling,navigaţie sau baschet şi volei de plajă.
Climatul în Maldive este tropical-fierbinte,umed şi uscat.Este ploios din iulie până în august datorită musonului de sud-vest şi din noiembrie până în martie,datorită musonului de nord.
Perioada decembrie-aprilie este cea mai potrivită pentru vizitarea insulelor Maldive
*Ari Atoll face parte din insulele naturale de atoli din Maldive si se afla intr-o continua dezvoltare turistica.A fost divizată în două secţiuni din interese administrative:Ari Atoll de Nord şi Ari Atoll de Sud.
Se află la aproximativ 30 minute cu hidroavionul de capitala Male.
În Ari Atoll există peste 20 de insule destinate staţiunilor turistice,fiecare dintre ele având facilităţi de cazare şi recreere, scuba diving (activitate foarte populară în Maldive).Principalele staţiuni sunt Ari Beach,Halaveli şi Maayafushi.
Ari Atoll de Nord este format din secţiunea nordică a lui Ari Atoll,insuliţa naturală de atoli Rasdhoo, sau Rasdu Atoll, şi insula Thoddoo,sau Toddu.Multe dintre insulele acestui atol au fost locuite încă din timpuri străvechi şi au rămăşite arheologice din perioada budistă maldiviană.
Ari Atoll de Sud,sau Alifu Dhaalu Atoll este situată în partea sudică a lui Ari Atoll, iar aici se poate vizita o frumoasă şi veche moschee,situată în insula Fenfushi.
*Lhaviyani Atoll este o insula din Maldive,cu capitala la Naifaru.In total sunt 54 de insule,in Atoll,dintre care doar 4 sunt locuibile.Acestea sunt Naifaru,Hinnavaru,Kurendhoo si Olhuvelifushi.Atolul dispune de 4 statiuni:Kuredhu,Komandoo,Kanuhuraa si Palmbeach.
*Nord Male Atoll,in sudul lui Nord Male Atoll se află Male,capitala insulelor Maldive.Aici se afla centrul turismului din Maldive,cu cel mai mare numar de sta tiuni.

Este situat foarte aproape de aeroport si se pot vizita Muzeul Naţional şi Parcul Sultan,situat în apropierea muzeului,Hukuru Miski,o veche moschee,Moscheea Vinerea Mare,clubul Babuna.Pentru shopping există Singapore Bazaar,cu produse locale,tradiţionale,dar şi de import.Facilităţile de cazare sunt numeroase,hotelurile fiind comfortabile şi oferind suficiente spaţii de cazare.

*Sud Male Atoll oferă turistului locuri exotice,incantatoare,dar si calatorii fascinante,experiente culinare si culturale deopotriva.Toate staţiunile din insule oferă facilităţi pentru practicarea diferitelor sporturi si facilitate de cazare numeroase.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari