Orientul Mijlociu - Israel Inapoi
Oferte Israel
Destinatie turistica faimoasa,Israel,cunoscut si sub numele de“Tara Sfanta”.Statul Israel cunoscut ca si Tara lui Israel,ce provine din ebraica Eret Israel,e situat in Orientul Mijlociu,pe coasta estica a Marii Mediterane.

Israelul este faimos pentru vacanțele care combină vizitarea siturilor istorice și religioase cu soarele și distracția,dar Israelul este renumit și pentru cel mai mare număr de muzee din lume în raport cu populația sa,cu peste 200 de muzee răspândite în întreaga țară!

Muzeul Israel din Ierusalim,recent renovat,este cea mai mare instituție culturală din Israel și unul dintre muzeele de arte frumoase și arheologie ale lumii,având toate tipurile de exponate,de la artă preistorică și contemporană la manuscrisele de la Marea Moartă.

Yad Vashem le spune vizitatorilor povestea Holocaustului din perspectiva evreilor,în timp ce Muzeul Turnul lui David prezintă istoria veche de 4.000 de ani care a consacrat Ierusalimul drept un loc emblematic.

Acesta are granite cu Liba,Siria,Iordania,Egipt si are iesire la Marea Mediterana,Marea Moarta si Golful Aqaba.

Reprezinta unul dintre cele mai importante locuri sacre pentru toate cele 3 mari religii monoteiste ale lumii:islamismul,iudaismul si crestinismul.

Iordania este una dintre principalele atracţii turistice ale Orientului Mijlociu,unde puteţi descoperi locuri biblice,vestigii antice sau adevărate minuni ale naturii.

Cel mai cunoscut obiectiv turistic este fără îndoială Petra,oraşul construit în piatră roşiatică acum peste 2.000 de ani.Dar nu trebuie să rataţi nici capitala Amman,muntele Nebo,o excursie în deşert sau la Marea Moartă.

Imaginea vechiului oras Petra,sculptat in piatra de catre nabateeni cu peste o mie de ani in urma,a fost multa vreme prima impresie a turistilor despre Iordan.Insa,desi Petra este cea mai impresionanta atractie din Orientul Mijlociu,Iordanul are mai multe de oferit calatorului modern.

Ierusalim,căminul a trei religii monoteiste,este centru de pelerinaj de mii de ani.În prezent, puteți descoperi combinația perfectă dintre istorie și modernitate,cultură și delicii culinare și o viață de noapte efervescentă.

Faceți o călătorie la Ierusalim,atingeți istoria,simțiți spiritul Orașului Sfânt,vizitați situri arheologice,iar apoi distrați-vă într-un club.Cei pasionați de cultură pot alege între festivaluri de muzică în aer liber,festivaluri ale berii și vinului și festivaluri internaționale de artă. Plimbați-vă,faceți cumpărături fără oprire în piețele în aer liber,în boutique-uri sau malluri moderne.

Orasul Amman,capitala Iordaniei,este un oras modern si seducator insa plin de contraste fiind unul din cele mai sigure orase din Oreintul Mijlociu. Peisajele naturale in Iordania sunt remarcabile,Valea Iordanului ofera un peisaj de o frumusete impresionanta. Proprietatile curative ale Marii Moarte si a namolului sunt recunoscute de peste 2.000 de ani, inca de pe vremea lui Irod cel Mare.

O punte intre desert si mare,intre esti si vest,Iordania este un taram al frumusetii fascinante unde turistii se pot bucura deopotriva de aventura cat si de facilitatile spa unice din Marea Rosie si Marea Moarta.

Clima in diferitele parti ale lumii este in ultimii ani din ce in ce mai imprevizibila.Luna octombrie este o perioada foarte buna pentru a vizita aceasta tara.Cu temperaturi intre 19-26 grade Iordania in aceasta perioada ofera vizitatorilor o vizita placuta,prin temperaturile moderate si prin precipitatiile reduse.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari