Rhodos - Ixia Inapoi
Oferte Ixia
Ixia se află în partea de nord-vest a insulei Rodos,la o distanţă de aproximativ 7 km de oraşul Rodos aproape de Aeroportul Internaţional Rhodos.Ixia ofera vizitatorilor mai multe variante,de la cele mai luxoase hoteluri,restaurante, cluburi de noapte,plaje si o priveliste unica la apusul soarelui.

Plaja de pietris urmează curba drumului principal,pe care se gaseste si cea mai mare parte a unitatilor de cazare;amatorii de scăldat ar trebui să aibă grijă,caci valurile pot fi un pic cam dure.

Cele mai multe hoteluri au piscine şi şezlonguri pentru cei care preferă să nu se aventureze in mare.Ixia este ideala pentru vacanţe de familie sau pentru turistii mai în vârstă;există doar câteva pub-uri şi baruri,care închid la miezul nopţii,dar cele mai multe hoteluri oferă programe de divertisment de familie.

Datorita faptului ca nu sunt multe atracţii în Ixia,apropierea sa de alte statiuni cum ar fi Falariki şi Rhodes Town înseamnă că toate facilităţile unui oras mai mare sunt disponibile la doar o plimbare scurtă cu taxiul.

Citeşte mai mult

pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 

Rezervari