Dubai - Jumeirah Lakes Towers Inapoi
Oferte Jumeirah Lakes Towers
Carierul Jumeirah Lakes Towers este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viata de noapte arhitectură,plajă și gastronomie.Situat în apropiere de faimosul arhipelag Palm Jumeirah,de plaje și de terenurile de golf.

Dubai este unul dintre cele sapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite,localizat in Peninsula Araba,in sudul Golfului Persic,si totodata centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite.

Este al doilea emirat dintre cele sapte si are cea mai mare populatie. Dubai,este un loc al contrastelor fascinante,o combinatie care evidentiaza orasul modern si desertul atemporal,estul si vestul,vechiul si noul.

Dubaiul a atras atentia lumii intregi prin proiectele de constructie pline de inovatie puse in practica,prin evenimentele organizate in emirat cat si prin nelimitatele posibilitati oferite de magazinele,mall-urile si centrele comerciale de aici.

Aeroportul Dubai International,situat la o distanta de 4 km de oras in Districtul Garhoud este unul dintre cele mai importante aeroporturi din intreg Orientul Mijlociu,fiind al 15-lea cel mai aglomerat aeroport din lume dupa numarul de pasageri.Un alt aeroport ar fi Sharjah International Airport,localizat in emiratul Sharjah,la care accesul se face in aproximativ 30 min.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari