Zakynthos - Kalamaki Inapoi
Oferte Kalamaki
Kalamaki este situată în partea de sud-est a insulei, pe coastă,la 4 km nord-est de Laganas și 6 km sud de capitala insulei,Zakynthos (Zante) Town.Nici un zbor nu se efectuează pe aeroport în timpul nopții,ca măsură de protecție a rezervației marine naturale și a broaștelor țestoase Caretta-Caretta.

Este cea mai apropiată de aeroport,doar 1 km.Kalamaki este o stațiune tipic grecească,întinsă pe o arie destul de mare care nu este încă exploatată la maximum de potențial.

Din acest motiv,Kalamaki este o stațiune cu o atmosferă relaxantă,de libertate,recomandată familiilor.Puncte de atracție în Kalamaki:Bisericile Aghios Alypios și Aghia Kyriaki;rezervația naturală a țestoaselor Caretta-Caretta.Plaja din Kalamaki,este o continuare a plajei de nisip din Laganas.

Pe plajă veţi găsi restaurante care sunt deschise pîna noaptea tîrziu, într-un loc de vis unde veţi putea admira apusul soarelui,care se oglindeşte în apa albastră şi cristalină a mării.

Kalamaki nu este chiar un obiectiv turistic al insulei,este o statiune recomandata pentru cei care vin in vacanta cu copii, plaja este cu nisip si intrarea in apa este foarte lina.

Citeşte mai mult

Rezervari