Rhodos - Kalathos Inapoi
Oferte Kalathos
Kalathos este următorul sat după Massari la 45 km de orașul Rhodos,parte din municipiul Lindos și este la 6 km distanță de acest sat vechi foarte popular și Acropole.Satul a reușit să-și păstreze farmecul și atractia de-a lungul veacurilor,și locația sa ridicata sus pe dealuri,înseamnă că locuitorii se pot bucura de o vedere neîntreruptă,splendidă la mare.

Vremea în acest loc este însorită și uscată-chiar și în timpul iernii-și se spune că e benefica pentru persoanele cu anumite boli de piept.

Locația sa ideală și vremea,combinata cu atmosfera liniștită,este un paradis pentru persoanele în vârstă care caută un mediu sănătos și liniștit să-și petreacă restul vieții.Sezonul estival Kalathos incepe din mai si se termina in septembrie-octombrie,in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Gastronomia este una dintre placerile de baza ale unei calatorii in Grecia,pentru ca aici desfatarile culinare se ivesc la tot pasul.Insulele Cicladelor iti ofera taverne care se intrec in preparate gustoase cat si in oferte speciale.Incepe festinul cu tzatziki (iaurt cu castraveti) sau un platou cu meze,diverse tipuri de antreuri.

Continua cu musaca,sarmale sau friptura de miel servita cu o salata greceasca.Nu uita de deserturile delicioase si de un paharel de ouzo, bautura traditionala a grecilor.

Citeşte mai mult

Rezervari