Santorini - Kamari Inapoi
Oferte Kamari
Kamari este inima turistica a Santorini,aflata la 10 km sud-est de Fira,capitala insulei.Plaja este distinsa cu doua„Blue Flag”,este foarte bine organizata,are salvamar si o multime de sezlonguri gratuite pentru turisti.Destul de similara cu peisajul din Perissa plaja este acoperita de nisip negru,iar in partea stanga rasare imensa stanca numita Mesa Vouno.

Zona este extrem de atractiva,mai ales pe timp de noapte,cand rocile negre stralucesc in intuneric.Kamari este pe deplin organizata, oferind o gama larga de facilitati,cum ar fi sezlonguri,umbrele si diverse tipuri de sporturi de apa,iar casele traditionale ale statiunii sunt aezate in linie in spatele marii.

Avand in vedere facilitatile moderne,inclusiv hoteluri,restaurante,snack-uri,cafenele,baruri si cluburi de noapte,statiunea este extrem de populara si aglomerata in timpul sezonului turistic.

Din Kamari exista un drum de munte catre Thira antica,iar o calatorie cu barca sau caiacul te duce la insula salbatica Anafi.Poti ajunge in Kamari cu autobuzul,aceasta fiind cea mai accesibila plaja din intregul Santorini.

Kamari este printre statiunile cele mai populare din Santorini,datorita plajelor sale cu pietre negre si a faptului ca aici se poate gasi cazare la preturi rezonabile.Satul a fost construit dupa cutremurul din 1956,fiind conceput din start ca un sat de vacanta, exclusiv turistic.

Kamari are una din cele mai frumoase plaje,Mavri Paralia,celebra plaja neagra distinsa cu Blue Flag (2 km lungime).Exista si plaja Kamari pentru copii,precum si multe altele spre nord,pana la Monolithos.

Este statiunea preferata mai ales de familii,viata de noapte nefiind atat de agitata ca in alte parti ale insulei.Pe drumul spre Kamari este muzeul Vinului, azduit in Volcan, intr-o pestera subterana.

Citeşte mai mult

pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 

Rezervari