Zakynthos - Kampi Inapoi
Oferte Kampi
Kambi este renumit pentru apusurile de soare frumoase,una dintre cele mai bune locuri de pe insula pentru a vedea un astfel de decor spectaculos.Este un sat în partea de vest a insulei,înconjurat de plantații de măslini,câmpuri și vii.

Kambi este dominat de un munte numit Schiza,ușor de recunoscut din cauza crucei mari ridicată pentru a comemora viețile pierdute în războiul civil din Grecia și al doilea război mondial.

Crucea de la Kampi se găseşte pe muntele Schiza,în tradiţionalul sat Kampi.Crucea a fost ridicată în memoria victimelor războiului civil din Grecia şi în al doilea război mondial.

Există mai multe cafenele și taverne care oferă priveliști superbe,nu doar de la mare,plaje și stânci din jurul lor,dar,de asemenea,celebrul apus de soare;acesta este un loc superb de a veni pentru o seara romantica.

Kambi are multe exemple interesante de viata din timpurile miceniene,de exemplu cimitirul micenian.Multe dintre aceste morminte au fost deschise în trecut și distruse de jefuitori,dar altele conține arme și vase pe care arheologii le-au studiat pentru a obține o înțelegere mai profundă a vieții din această perioadă.

Citeşte mai mult

Rezervari