Antalya - Kemer Inapoi
Oferte Kemer
Kemer este pozitionat de-a lungul coastei Mediterane,la poalele Muntilor Taurus,la 42 km departare de Antalya, are in componenta 9 ministatiuni dispuse de-a lungul coastei pe o distanta de 52 km.Orasul ofera multe atractii turistilor prin varietatea de cluburi,baruri si restaurante cu excelenta pozitionare

Principalul punct de atractie il reprezinta frumusetea naturala a zonei unde marea cu plajele insorite,padurea si muntii se imbina in mod armonios.

Portul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante si baruri cochete.
Golful cu vegetatia bogata si plajele din jurul Kemerului reprezinta alte atractii, mai ales pentru iubitorii de yachting din intreaga lume.Aprilie este luna in care se desfasoara Carnavalul din Kemer,orasul devenind viu colorat si animat de numerosii turisti.
Kemer este o statiune de familie foarte aglomerata si populara care si-a pastrat cladirile joase,motiv pentru care iti da senzatia unui oras micut.Plajele sunt bune,fiind atat cu nisip cat si cu pietris,si sunt mentinute perfect curate.
Marea e agitata,iar complexul Moonlight Beach (deschis publicului contra unei taxe de intrare modice) ofera posibilitati excelente de practicare a sporturilor de uscat si de apa.
Clima in Kemer este tipic mediteraneana,cu vreme uscata si fierbinte si apa marii calda.Vremea este insorita aproximativ 300 de zile pe an.

Temperatura marii este de 10-12 grade celsius iarna,27-29 grade celsius in timul verii.In Parcul tematic Yuruk (nomad) puteti urmari pe viu cum se practica diferite mestesuguri.
Magazinele de aici vand covoare si alte bunuri de o calitate deosebita iar atmosfera locului este una foarte sofisticata.Asezarea, avand pe fundal muntii inalti ai Liciei, este bun punct de plecare pentru excursii la antichitatile din Licia sau catre Antalya.

Citeşte mai mult

pag. 1 /3
 
pag. 1 /3
 

Rezervari