Zakynthos - Keri Limni Inapoi
Oferte Keri Limni
Keri este un sat mic situat la aproximativ 19 km sud-vest de orașul Zakynthos (Zante),cu vedere spre albastrul profund al mării Ionice.Satul Keri este pe un munte,iar Limni Keriou este o plajă foarte frumoasă a satului,cu un port mic.

Deși zona a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani,majoritatea locuitorilor din Keri se ocupă încă de agricultură.Plantațiile de măslini și podgoriile luxuriante produc un ulei de măsline și vin de cea mai bună calitate din Zakynthos.Satul Keri se caracterizează prin vechile sale case construite din piatră și străzi înguste.

Unul dintre cele mai populare locuri din Keri este la numai 1 km de sat:Farul Keri oferă o priveliște minunată spre albastrul veșnic al mării Ionice, pe o stâncă de 300 de metri.Peisajul stâncos și stânca abruptă se potrivesc perfect cu una dintre cele mai spectaculoase priveliști ale apusului soarelui!

Limni Keriou (Lacul Keri în limba greacă) este numit așa după un lac care a existat acolo cu mult timp în urmă,la 4 km de sat. Portul mic de la Limni Keriou poate găzdui bărci mici și este cel mai bun loc pentru astfel de ambarcațiuni în zona respectivă.

Citeşte mai mult

Rezervari