Rhodos - Kiotari Inapoi
Oferte Kiotari
Kiotari este la 60 km de oraşul nou şi vechi Rhodos,la 65 km de aeroport,la 17 km de oraşul istoric Lindos și faimosul Acropole şi la numai 30 km de Prassonisi,faimos pentru surfing şi alte sporturi de apă.Sezonul estival Kiotari incepe din mai si se termina in septembrie-octombrie,in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Este o zonă nou construită, cu multe variante de cazare și hoteluri.Există restaurante,iar pe plajă se pot practica sporturi nautice.Kiotari este un loc bun de unde se poate explora și restul frumoasei insule.

Kiotari s-a dezvoltat in ultimii zece ani de-a lungul unei plaje impresionante,intinse,dar nu suferă de acea aglomeratie turistica care a afectat multe alte statiuni tradiţionale din Rodos.

Gastronomia este una dintre placerile de baza ale unei calatorii in Grecia,pentru ca aici desfatarile culinare se ivesc la tot pasul.Insulele Cicladelor iti ofera taverne care se intrec in preparate gustoase cat si in oferte speciale.Incepe festinul cu tzatziki (iaurt cu castraveti) sau un platou cu meze,diverse tipuri de antreuri.

Continua cu musaca,sarmale sau friptura de miel servita cu o salata greceasca.Nu uita de deserturile delicioase si de un paharel de ouzo, bautura traditionala a grecilor.

Citeşte mai mult

Rezervari