Heraklion - Kokkini Hani Inapoi
Oferte Kokkini Hani
Kokkini Hani,este situata la 14 km este de orasul Heraklion si oferta vederi spectaculoase asupra marii o statiune cu multe restaurant si taverne,cu meniuri suficient de diferite pentru a satisfice toate gusturile.Poziţia la est de aeroportul Heraklion, îmbrăţişeaza zona de coastă şi oferă vederi spectaculoase asupra mării.

Zona Kokkini Hani a devenit cunoscuta la începutul anilor 1900 când au fost construite mai multe cladiri,inclusiv o Hani,care era un fel de han pentru oameni şi animale.Agricultorii,în drum spre piaţa Heraklion transportand măsline,struguri şi alte produse,opreau pentru a se odihni sau a petrece noaptea impreuna cu caii şi măgarii lor.

Clima insulei Creta este cea mai blanda din Grecia si poate din intreaga Europa,fiind deasemenea extrem de sanatoasa. Este un climat temperat mediteranean,cu veri calde si uscate,moderate de vanturile de nord, ierni blande in zonele de campie si destul de ploioase incat sa permita dezvoltarea vegetatiei.

In muntii din Creta,iernile sunt destul de aspre si ninge in perioada cuprinsa intre Ianuarie si sfarsitul lunii Februarie.Toamna este cel mai bland sezon,deoarece de multe ori temperaturile sunt mai ridicate decat primavara si mai mici decat in timpul verii ci soarele nu este atat de puternic.

Deoarece insula Greciei este foarte muntoasa, schimbarile de vreme sunt bruste, muntii creand o bariera climatica si moificand conditiile meteorologice dintre nordul si sudul Cretei.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari