Rhodos - Kolymbia Inapoi
Oferte Kolymbia
Kolymbia te invita sa descoperi plajele cu pietricele si nisip fin auriu si aleea cu eucalipti inalti.Ceea ce avantajeaza aceasta statiune este pozitia geografica,fiind situata intre orasele Rhodos si Lindos,aproape de atractiile majore ale insulei. Insulele din Grupul Cicladelor au parte de o clima mediterana,caracterizata prin veri calde si ierni blande.

Cea este mai potrivita perioada sa vizitezi aceste insule este vara,intre lunile iunie si august cand temperaturile sunt ridicate iar intreaga regiune este animata de turisti petrecareti.

Daca vrei sa eviti aglomeratia,caldura dar si preturile mari,atunci profita de un sejur in luna mai sau septembrie-temperatura apei este numai buna pentru inot iar caldurile sunt mult mai suportabile.

Gastronomia este una dintre placerile de baza ale unei calatorii in Grecia,pentru ca aici desfatarile culinare se ivesc la tot pasul.Insulele Cicladelor iti ofera taverne care se intrec in preparate gustoase cat si in oferte speciale.Incepe festinul cu tzatziki (iaurt cu castraveti) sau un platou cu meze,diverse tipuri de antreuri.

Continua cu musaca,sarmale sau friptura de miel servita cu o salata greceasca.Nu uita de deserturile delicioase si de un paharel de ouzo, bautura traditionala a grecilor.

Citeşte mai mult

pag. 1 /2
 
pag. 1 /2
 

Rezervari