Grecia - Kos Inapoi
Oferte Kos
Insula Kos sau Cos este una din cele douasprezece insule,si probabil singura care rivalizeaza cu Rodos in privinta popularitatii.Capitala insulei,care se numeste tot Kos,se afla in partea de nord-est.Este un oras destul de modern, are cateva locatii destul de bine conservate si ruine valoroase datand din epocile romana si greaca clasica.Kos este insula lui Hipocrate,parintele medicinei,a treia ca marime dupa Rodos si Karpathos -dimensiunile insulei Kos sunt 40 km lungime si 8 m latime.
Kos este considerata ca una din insulele cu serile cele mai toride,dar are pe langa asata foarte multe de oferit.
Solul fertil este propice pentru cultivarea strugurilor a graului,a fructelor si maslinelor.Statiuni precum Marmari si Mastihari va ofera un amestec de desfatare pe plaja si stil rustic.
Insula Kos beneficiaza de plaje superbe, ce au faima de a fi printre cele mai frumoase din Insulele Dodecaneze.Multe dintre aceste plaje au si facilitati turistice in apropiere - restaurante,magazine si spatii de cazare langa coasta.Specialitatea locala este o branza coapta la cuptor cu vin rosu, numit “Kokkino tiri”.
Exista aici o mare varietate de taverne si restaurante unde veti putea servi atat feluri traditionale grecesti, cat si preparate internationale.Majoritatea locurilor se afla in orasul Kos, dar veti gasi numeroase taverne sau restaurante si in satucuri sau pe plaje.
Una dintre cele mai apropiate staţiuni de la oraşul Kos, este staţiunea Tingaki. Aceasta este perfectă pentru doritorii de a face băi de soare,de a bea un suc rece,relaxant,la un bar,sau de a privi luminile strălucitoare ce se aprind pe timp de noapte în oraşul Kos.
Agios Fokas - Situata la aproximativ 6 km sud-est de orasul Kos, plaja Agios Fokas are nisip negru intr-o parte si nisip alb in cealalta. Plaja este faimoasa mai ales pentru surfing; in apropiere sunt si cateva taverne grecesti.
Agios Stefanos - Aceasta plaja are lungimea de 5 km, se afla in zona golfului Kamari si este compusa dintr-un amestec de nisip si pietris. Mare parte din plaja este marginita de baruri si restaurante.
Banana - Una dintre cele mai atragatoare si mai curate plaje de pe insula Kos, Banana Beach este ceva mai putin populara decat vecina sa plaja Paradis si este deseori numita Laganda. Plaja Banana este caracterizata de fundalul cu dune de nisip si ienupari.
Camel - Situata de-a lungul satului Kefalos, la 47 km nord-est de orasul Kos, plaja Camel este renumita pentru nisipul auriu si formatiunile stancoase sculptate de vant. In acest golf adapostit vin deseori nudisti.
Kardamena - Pe coasta de vest a insulei Kos, la 22 km sud de orasul Kos, plaja Kardamena are lungimea de 3 km si se afla langa satul de pescari Kardamena.Aici nisipul este fin si are culoarea alba, iar apele sunt cristaline.
Kardamena este principala statiune de pe insula Kos, oferind turistilor mari hoteluri, restaurante, taverne si cluburi ce intretin viata de noapte. Plajaeste bine organizata si are facilitati.
Kamari- La aproximativ 45 km sud-est de orasul Kos, plaka Kamari ofera turistilor un amestec de nisip si prundis, pe o intindere de 5 km. Plaja Kamari este si port pentru localitatea Kefalos, localnicii numind plaja Kefalos.
Orasul Kos - Plaja orasului Kos este aliniata de mai multe baruri si cafenele. Puteti inchiria umbrele si sezlonguri.
Lagades - Lagades este una dintre cele mai populare plaje de pe insula Kos; apa turcoaz este ideala pentru inot si balaceala.
Lambi - In apropiere de orasul Kos si port, plaja Lambi este foarte populara sicautata de familiile cu copii. Plaja de 1 km are sezlonguri, umbrele de plaja si snack-baruri.
Marmari - Plaja Marmari se afla la 15 km de orasul Kos si 5 km de Pyli. Plaja este aliniata de baruri si ofera facilitati pentru sporturile de de apa.
Mastichari - La 3 km nord-vest de Antimachia si 22 km vest de orasul Kos plaja Mastichari are o infatisare tropicala.
Polemi - Numita adesea "Plaja exotica", plaja Polemi se afla pe coasta de sud-vest a insulei Kos, fiind frecventata si de nudisti, acestia avand insa o zona separata de restul plajei - "Plaja magica".
Paradis- La aproximativ 40 km de orasul Kos is langa satul Kefalos, plja Paradis ofera iubitorilor de sporturi nautice ape limpezi. Alt sport popular pe aceasta plaja este parapantismul.
Psalidi - La 3,5 km de orasul Kos, plaja Psalidi se afla in apropiere de satul cu acelasi nume.
Tigaki - Aceasta plaja are impresionanta lungime de 10 km si este situata la 11 km nord de orasul Kos. Apa este putin adanca, fiind preferata pentru sporturile nautice.
Thermes - Plaja are un nisip fin si ofera turistilor placerea inotului in apele marii si totodata o baie in izvoare termale, fierbinti. Plaja Thermes este una dintre preferatele localnicilor.
Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari