Thailanda - Krabi Inapoi
Oferte Krabi
Situata pe coasta de vest din sudul Thailandei,Krabi este unul dintre cele mai frumoase si relaxante locuri de pe planeta.Din anul 1999,accesul in provincie se face prin intermediul Aeroportului International Krabi,turismul devenind rapid una dintre cele mai importante industrii.

Krabi este un loc in care natura a ramas relativ neatinsa,aici vei gasi parcuri nationale,plaje cu nisipuri albe,ape limpezi azurii,o zona de coasta cu peste 200 de insule pitoresti si o jungla deasa care acopera pesteri,cascade, stanci impozante de calcar si numeroase exemplare exotice de flora si fauna.

Mai putin aglomerata decat Phuket,mai linistita decat Koh Samui si situata la mai putin de 80 de minute de zbor din Bangkok,Krabi este cu siguranta una dintre destinatiile de top din Thailanda.

Clima din Krabi este una tropicala, cu 2 sezoane distincte: sezonul secetos din noiembrie pana in aprilie si sezonul ploios care dureaza intre mai si octombrie.Umiditatea este ridicata pe tot parcursul anului,cu valori ce se incadreaza in intervalul 70 - 95%.

Temperaturile medii in timpul zilei sunt intre 28-32°C,cu maxime de 36°C intre martie-aprilie si minime de 22°C.In timpul noptii,acestea pot cobori la valori de 5-10°C,sunt recomandate astfel bluzele putin mai groase dupa lasarea soarelui.Temperatura apei ramane mereu placuta pe tot parcursul anului,cu valori situate in intervalul 28-30°C.Cea mai buna perioada pentru a vizita Krabi este intre lunile decembrie si februarie,cand vremea este una aproape perfecta,caracterizata de o mare calma,cer senin si o briza racoritoare.

Cea mai aglomerata luna este decembrie,cand turistii vin in numar mare cu ocazia sarbatorilor de Craciun si de An Nou.

Citeşte mai mult

Rezervari