Antalya - Lara si Kundu Inapoi
Oferte Lara si Kundu
Antalya,orasul de pe coasta Mediterana in sud-vestul Turciei,capitala turismului international turcesc si atrage milioane de turisti pe an cu bogatiile istorice,cu natura ei minunata.Numele regiunii Lara-Kundu vine de la numele raului care o inconjoara.

Zona este renumita pentru frumoasele si intinsele plaje,eucaliptii si palmierii apa limpede si albastra.Situat in apropierea Golfului Antalyei,orasul isi are originile adanc inradacinate in istorie,inca din secolul 1 i.e.n.cand, dupa cum spun legendele, atunci cand a descoperit acest tinut regele Attallos al II lea le-a spus oamenilor sai ca "acesta este cu siguranta Paradisul".

Lara si Kundu sunt colturi de paradis neasemuite cu ape limpezi ale caror baruri si cluburi de pe plaja sunt intestate cu turisti a caror unica dorinta este sa savureze pe indelete una din minunatele bauturi racoritoare in timp ce stau intinsi pe unul din sutele de sezlonguri de pe plaja, ascunsi dupa o umbrela de soare viu colorata.
Localizat in orasul Antalya,cartierul Lara este resedinta multor hoteluri de la cinci pana la sapte stele, multe dintre care sunt asezate in zona Kundu.

O mare parte din hotelurile de aici, copii ale unor bine cunoscute locuri din toata lumea,ii aduc Larei numele si renumele de "Vegasul turcesc".
Cea mai renumita,Plaja Larei este una dintre cele mai lungi plaje brun-aurii ale Turciei si inseamna promisiuni indeplinite: plaje moderne,frumuseti naturale si cazare de clasa, toate va indreptatesc sa va asteptati la servicii la superlativ pe Riviera Turciei.
Centrul istoric al orasului, Kaleici, este, de asemenea, si centrul turistic al Antalyei:hoteluri si cluburi, restaurante si baruri sunt edificiile lumii moderne ridicate alaturi de Yivli Minare, simbol al centrului istoric restaurat sau de Kesik Minare, fosta Pangalia si biserica bizantina, transformata ulterior intr-o moschee.
Deja renumitele bai turcesti, mancarurile picante,pestritele magazine de cadouri, strazile galagioase si barurile intesate cu alti turisti euforici, ca si tine, urmele istorice conservate in cladirile elene, romane bizantine sau otomane,ori festivalurile Antalyei,toate,sunt motive pentru care ar trebui, macar odata in viata sa te rasfeti cu acest Paradis.
Clima regiunii este tipic mediteraneeana, calda si uscata vara, temperata si ploioasa iarna.Temperatura apei nu coboara niciodata sub 15oC iar in timpul verii este in jur de 29oC. Temperaturile urca pana la 45oC in iulie si august, iar in timpul verii se oscileaza intre 6 - 7o C.
Puteti ajunge in zona turistica Lara - Kundu cu autobuzele "dolmus" din statia Kalekapisi situata in centrul statiunii Antalya. Drumul dureaza in jur de 45 minute.

Citeşte mai mult

pag. 1 /4
 
pag. 1 /4
 

Rezervari