Turism intern - Litoral Romania Inapoi
Oferte Litoral Romania

Litoralul se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale tarii noastre,oferind peisaje uimitoare.Cu o lungime totala de 245 de kilometri,litoralul romanesc se intinde din nord,de la granita cu Ucraina,pana in sud,la granita cu Bulgaria,delimitand estul Dobrogei de apele Marii Negre.

Plajele de pe litoralul romanesc sunt acoperite cu nisip fin si au o latime generoasa care atinge in unele locuri 150 - 200 de metri.Litoralul romanesc ofera optiuni de cazare multiple.

Turistii dispun de peste 250.000 de locuri de cazare in hotelurile,vilele si pensiunile agroturistice din cele 12 statiuni de pe litoral.
Oportunitati de distractie si agrement care acopera preferintele si exigentele tuturor turistilor care isi petrec aici vacanta.In ultimii ani,de-a lungul litoralului s-au dezvoltat numeroase restaurante si terase amenajate pe plaja sau in imediata apropiere a acestei,oferind turistilor posibilitatea de a se relaxa intr-o atmosfera vesela de vacanta si de a se delecta cu preparate romanesti, internationale sau pescaresti.

De asemenea,litoralul romanesc ofera posibilitati de practicare a tuturor sporturilor acvatice,fiecare statiune dispunand de baze de agrement moderne.
Optiunile de agrement pe litoral sunt completate de terenuri de tenis,fotbal si golf,parcuri de distractie si centre de divertisment care se intalnesc frecvent in statiuni.

Posibilitatile de distractie sunt intregite de recentele constructii turistice din statiunea Mamaia dintre care le amintim pe cele mai importante:Aqua Magic si Telegondola.
Nu doar plajele intinse si insorite, oportunitatile de cazare si posibilitatile de agrement fac litoralul romanesc atractiv.
In zona exista o multime de obiective si atractii turistice care merita vizitate.
Muzee,monumente istorice de mare insemnatate,ruine antice,biserici,manastiri,rezervatii naturale unice in tara si in Europa si multe alte atractii intregesc pitorescul litoralului romanesc .

Citeşte mai mult

Rezervari