Heraklion - Mallia Inapoi
Oferte Mallia
Mallia,oraselul cu numai 2500 locuitori permanenti isi mareste considerabil populatia pe timpul verii,datorita miilor de turistilor si a celor care lucreaza in industria turismului,oferindu-le turistilor in fiecare an o gama larga de servicii.Partea veche a orasului este compacta,cu stradute inguste pline de taverne,baruri,magazine si mai aglomerata seara.

Orasul se dezvolta continuu,se modernizeaza,pastrand in acelasi timp caracteristicile traditionale.Aici puteti vizita situl arheologic Malia,unde a fost descoperit un oras minoic,si o casa minoica deosebita.Palatul Malia se afla al 3 km este de oras si este al treilea ca marime intre palatele minoice,intinzandu-se pe o suprafata de 7500 mp.

Malia gazduieste o plaja ce se intinde de-a lungul a 2 km de coasta,fiind deseori foarte aerisita pana la amiaza,timp in care petrecaretii se recupereaza dupa o noapte pierduta in cluburi.

Plaja centrala din Malia este situata la o distanta de 1 km de centrul statiunii.Este acoperita de nisip fin si se intinde de-a lungul a 600 m,in apropierea ei fiind situate numeroase baruri. Fasia de nisip se imparte in mai multe plaje micute,insa toate sunt acoperite cu nisip fin.

Daca inaintati spre est veti descoperi plaja Sun Beach,situata la o distanta de 2,5 km de centrul orasului.Aceasta este organizata si se bucura de baruri si de o piscina pentru copii. Portul din Malia este un loc de plecare in croaziere spre Agios Nikolaos si Imbros.

Amatorii parcurilor acvatice pot alege intre a se bucura de o zi de balaceala in parcul Watercity sau in Acqua Park.Tot inspre est se afla plaja Tropical Beach,urmata imediat de un golfulet.Plaja nu este prevazuta cu facilitati,astfel ca poate fi un colt ideal pentru cei mai romantici dintre turisti.

Plaja Potamos ce continua fasia de nisip a statiunii este dotata cu umbrele,sezlonguri si un restaurant.Plaja este mai linistita decat celelalte, situandu-se cel mai departe de zgomotul barurilor si cluburilor.

Este ideala pentru familii cu copii si pentru cei care vor sa se balaceasca in voie.

Citeşte mai mult

Rezervari