Turcia - Marmaris Inapoi
Oferte Marmaris
Statiunea turceasca cea mai sofisticata,Marmaris este situata in locul unde se intalneste Marea Egee cu Mediterana,iar golful sau este cunoscut pentru conditiile de yachting si atmosfera cosmopolitana.

Numele vine din zilele in care Soliman Magnificul,atacand Rodosul,si-a exprimat mania cand a vazut starea fortaretei din Marmaris sub impulsul momentului a exclamat:Mimari as (spanzurati arhitectul).Din Marmaris puteti sa faceti excursii in Rhodos,in insula Cleopatra unde se spune ca este cel mai bun nisip din lume,la Pamukkale,Efes,Casa Fecioarei Sf.Maria.Se pot practica scufundari la mica adancime si inotul.Shoppingul in Marmaris reprezinta o experienta unica.Imbracamintea de piele,aurul,mochetele si hainele au preturi exceptionale.

Marmaris dispune de 3 Aqua Park,1 patinoar,1 bazar permanent,1 bazar temporar (se organizeaza intr-o anumita zi a saptamanii) si peste 20 de cluburi de noapte pe Bar Street.Portul,aproape perfect natural si asezarea splendida inconjurata de munti cu brazi merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului.

Marmaris,poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti,oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi.
Portul Marmaris Netsel este unul din cele mai importante din Turcia si face legatura cu statiunea Icmeler prin asa-numitele taxiuri acvatice.

Icmeler este un oras-statiune mai relaxat si mai domolit decat Marmaris,cunoscut pentru gradinile de iasomie,fan-pub si barurile karaoke din fata marii. Plaja se arcuieste in jurul golfului pentru o jumatate de mila,unde se pot practica sporturile acvatice obisnuite,inclusiv windsurfing-ul.
Imprejurimile orasului gazduiesc padurea de pini situata in gradina neagra,precum si zona Dalyan,faimoasa pentru broastele testoase care traiesc acolo si pentru conditiile deosebite de relief adecvate pentru practicarea sporturilor extreme.
Clima Mediteranei ofera posibilitatea practicarii inotului in ape foarte limpezi o buna parte a anului. In luna noiembrie se organizeaza aici "Cupa internationala de iahting".

Citeşte mai mult

Rezervari